Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Campingbord med krakker

#1

apan sa for siden:

Tips til noe dere er fornøyd med? Har tittet på diverse hos type Biltema etc.


#2

Malama sa for siden:

Kjøpte på obs, fornøyd med det.

Pappa har et bord fra en campingbutikk med individuelt justerbare, trinnløse ben, så det kan stå flatt i ulent terreng, det er trolig dyrere, og uten krakker. Men vi er fornøyd med det vi har altså. Ikke kjempelurt å la det så ute over natten og våkne til regn, det har derved ikke helt glatt overflate lenger, posnet litt opp langs en kant, men fungerer fortsatt fint. (tatt inn i natt grunnet regn da, brukt på altanen i går nemlig)

Så på biltema, men valgte det på obs siden det har en liten lomme på siden til oppbevaring og teoretisk sett justerbar høyde. Det var bare ikke så mye vits, for det er heeeeelt lav, for lav og passe høy som er alternativene. Litt lavere, hadde vært fint for yngste, men det er liksom feil plasser det er hull til den knotten.
Bordet er vel også bittelitt større enn det på biltema og siden vi er 5 er det litt greit.


#3

Malama sa for siden:

Men det er kjøpt for en måned siden, så jeg vet ikke noe om holdbarhet (utover "ikke for regnvær") og om jeg er like fornøyd om et par år da.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.