Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

Stompa sa for siden:

Morn. Nyter frokost på verandaen, skal ut og løpe snart. Full rulle her for tida; Frøkna er hjemme og har med ei venninne. :hjerter:


#3

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Jeg skal ut og kjøpe bursdagsgave til pappa og se om jeg finner et gulvteppe til å ha under spisebordet. Jeg er så fornøyd med stua mi etter at jeg fikk ny sofa.


#4

Blondie sa for siden:

Jeg er fremdeles på fjellet, nå i dag er det litt mindre hett enn tidligere. Blir godt å komme unna klegg og knott, men ellers er det veldig fint her. Late, fine dager.


#5

Fersken sa for siden:

Varmen gjør meg døsig, sovnet rett etter midnatt i går og sov til nesten 11 i dag. Mannen skal hjelpe sine foreldre i hagen deres, vi andre skal bare sose rundt. Får se om vi drar på en eller annen strand, men regner med det er veldig mange som også tenker den tanken.


#6

annemede sa for siden:

Kaffe i sjøkanten.


#7

Tjorven sa for siden:

Vi har ingen planer for dagen, men noe må vi jo finne på. Knerten har proklamert at han har lyst på is. Det må vi kunne klare å løse.

Det blir ikke like varmt i morgen, så da tenker jeg vi kan begynne å bevege oss igjen. Nå er det mye sløving.


#8

Timar sa for siden:

Her dingles det i en hengekøye. Ei venninne og jeg fant et nydelig sted ved sjøen i går kveld. Ungene lekte så fint og la seg pent etter hvert, og vi fikk nyte solnedgangen og vin til langt på natt. Og så våknet jeg tilfeldigvis akkurat da sola sto opp, og fikk med meg en helt nydelig soloppgang før jeg sov videre. :hjerter:


#9

Frøy sa for siden:

Hengekøye dingling ved sjøen her også. Er så fantastisk deilig


#10

007 sa for siden:

Jeg maler, og det er så kjedelig! :dramaqueen:


#11

celebelen sa for siden:

Vi startet effektivt i dag, og var på gjenvinningsstasjonen ti minutter før den åpnet. Dermed var vi bare nr tre i køen, da vi kjørte ut sto det 12 biler i kø, og det var fullt inne.

I ettermiddag setter Ville og jeg kursen mot Sørlandet, med innlagt overnatting underveis. Gleder meg til ferie, selv om det bare blir noen dager i denne omgang.


#12

Blånn sa for siden:

Jeg prøver å rydde litt her hjemme. Så langt gått ut med papirsøppel, flyttet posene med glass og metall-søppel fra gangen til bilen og gått ut med oppsamlet vanlig søppel (det settes i gangen og der blir det stående :mumle: ). Innimellom det har jeg gjort feriens eneste booking så lang - via ferrata i Loen. Til uka skal vi være på hytta som mamma eier deler av ved Vestfoldkysten. Så nå har vi i det minste to planer. :D


#13

Albertine sa for siden:

Jeg er ferdig med å male, heldigvis. Har tatt rekkverket på verandaen (hvitt), utvendig og innvendig, vegger og tak (mørkegrått) og gulvet (lys grått) Når vi får opp møblene og blomster blir det så fiiint!


#14

Fintdethei! sa for siden:

Sløver på en strand i Bergen i minst 100 grader. Jeg har badet. Jepp. Det gjør jeg ikke i Norge hvert år. Minstebarnet har med seg noen venninner.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.