Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sjampo/balsam/stylingprodukter for å trylle tørt og frizzy hår blankt og glatt?

#1

Pebbles sa for siden:

Jeg lengter etter mykt og blankt hår - og jeg er så lei av det tørre, porøse, frizzy håret mitt.

Er noen med lignende hår som mitt som har noen favoritter som virkelig hjelper og gjør håret blankt og mykt? Jeg blir superglad for tips!


#2

zinatara sa for siden:

Har du krøller eller stritt hår? Mitt svar funker nok best for krøllet hår.

Ikke noe magi, men jeg har hatt bra resultater med curly girl metoden. Det krever at man kutter ut produkter med silikoner, sulfater og uttørkende alkoholer. Så er litt å sette seg inn i.

Ellers er det tre ting jeg syns har funket bra for meg. Ene er olaplex no.3. Det bruker jeg en gang i uka før hårvask. Andre er hyppige hårkurer, enten for å få mer fukt eller mer proteiner, alt ettersom hva håret trenger. Og det tredje er gel cast. Det går ut på å ha masse masse gele i vått hår og knipe frem krøllene. Så lar jeg det lufttørke eller tørker med diffuser til håret er helt tørt. Med en god gel er det da nokså hardt og krispy. Men når man så kniper ut geleen vil man få glansrike og myke krøller.
www.youtube.com/watch?v=Faf-m7v_HNw&t=39s


#3

Pebbles sa for siden:

Takk for svar, zinatra!

Jeg har brusete hår, men det blir aldri noe dreis på krøllene ved lufttørking i ulike varianter, så jeg går for føhning (med min høyt elskede rundbørsteføhner). :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.