Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Finnes det noe som stimulerer hårvekst?

#1

Pebbles sa for siden:

Eller er det bare humbug alt sammen?

Jeg har mistet mye hår etter ar jeg fikk høyt stoffskifte, og selv nå som det er regulert med tabletter, er det ikke blitt noen bedring. Jeg har sett det selges produkter som skal stimulere hårvekst, men er det noe som har effekt?


#2

Karamell sa for siden:

Det tar ikke bare mer tid da? Mitt hår kom tilbake etter å ha mistet minst 1/3 i forbindelse med et stort ingrep og mye medisiner (som jeg fremdeles bruker). Men det tok minst ett år, om ikke mer.

Mange av mine amerikanske fobindelser med samme type inngrep sverger til ett eller annet de påstår virker. Nå kommer jeg jo ikke på det, men er vel kanskje biotin i sterkere form enn det vi får tak i her hjemme? Jeg har ikke testet noe selv av det vi kan få tak i på norkse nettsteder/ butikker.


#3

Carrera sa for siden:

Jeg mister endel hår i forbindelse med cellegift, og frisøren min var ganske klar på at dette bare må få gå sin gang. Bruker en kur som hun anbefalte, men denne for å få håret til å bli mindre tørt og "dødt". Hun understreket at den ikke hadde noen påvirkning på veksten.


#4

Fersken sa for siden:

Ernæringsfysiologen jeg gikk til etter en operasjon anbefalte å ta B-komplex som ekstra vitamintilskudd. En bivirkning av operasjonen jeg tok kan være massivt håravfall. Men det tar tid å få tilbake hår (på hodet).


#5

Pebbles sa for siden:

Det er over to år siden jeg ble tynnere i håret, og ca to år siden stoffskiftet ble regulert - men det har ikke vokst ut noe mer hår, det er fremdeles like tynt.

Jeg har vel alltid tenkt at det ikke er noen produkter en kan bruke som virkelig hjelper, men jeg vil gjerne høre om noen har gjort seg andre erfaringer.


#6

Niobe sa for siden:

Jeg har mistet mye hår som følge av medisinering, og mange i samme situasjon bruker Nioxin. De sier det virker, men at det tar veldig lang tid. Det mistenker jeg er like lang tid som håret bruker på å hente seg inn igjen selv. Når det er sagt, så mister jeg 2/3 av håret pga medisiner i 2012, og det kom aldri mer enn halvt tilbake. Det kan jo tenkes at mer hadde kommet tilbake med Nioxin. Men som sagt: Jeg ser ikke vidunderresultater.


#7

Pamina sa for siden:

Sjekk ut Nisim sine produkter. De motvirker håravfall og stimulerer til vekst. Koster ikke en formue heller.


#8

Karamell sa for siden:

Det er først nå, etter nesten fem år, at jeg synes hestehalen min er omtrent like tykk igjen. I front kom det ikke tilbake på ene siden, så jeg skiftet side på skillen. Det tror jeg hjalp, for nå er det ikke like tynt der mer. Er nok mindre slitasje der nå som jeg ikke har skillen der. (eller så bare ser jeg det like godt nå som overhåret henger over).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.