Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

Heilo sa for siden:

God søndagsmorgen. Jeg har satt rundstykkedeig og gått tur med valpen. Nå venter kjøkkenrydd, trilling av rundstykker og fiksing av frokost før det blir så mye hagearbeid jeg gidder.


#3

Blondie sa for siden:

Jeg skal pakke meg ned fra fjellet i dag, blir fint å komme hjem til dusjen. Lyn og torden i natt, så søvn har det vært sparsommelig med.


#4

Millen sa for siden:

Husarbeid står på planen her idag. Passer fint å gjøre i regnet.


#5

millact sa for siden:

Eldste er straks på vei til gudstjeneste med venner. Da har hun gått på 7 som er obligatorisk før konfirmasjon.

Rydding og rengjøring blir det her.


#6

Blånn sa for siden:

Plaskregn her i dag. Jeg skal straks ut på skikkelig regnværstur. :D Må bare la frokosten synke litt.


#7

Tjorven sa for siden:

Inspirert sv Heilo så forsøkte jeg meg på proteinrundstykker. Det blir nok med denne ene gangen. Vi foretrekker rundstykker med gluten. :knegg:

Det er meldt enorme nedbørsmengder i dag, så jeg tror vi holder oss innendørs. Men jeg kan jo forsøke å få til en yogaøkt.


#8

vixen sa for siden:

Nesten litt godt at det ikke er fullt så varmt idag. Var trettito grader igår. Nå er det overskyet og 23 grader. Vi drar på utflukt sammen med søstersen og fam så får vi se hvor lenge det varer. Utrygt for nedbør så kanskje blir det en kjapp badings og hjem igjen.


#9

star sa for siden:

Det brakte noen ganger i natt og ser det er fare for mer utover dagen.


#10

Eia sa for siden:

Jeg sitter og smatter på gårsdagens aldeles vidunderlige båttur til lokal skjærgård. To gode vennefamilier på fire, bading, skravling, mer bading, fiske, reker til middag og pannestekt, nytrukket makrell til kvelds. Varmt og solrikt, og over 20 grader i sjøen. For en dag! :zen:#12

Toffskij sa for siden:

Morn fra hytte-F, hvor vi sitter og later oss mens vi håper på at det skal klarne opp sånn at det blir litt morsommere å dra på båttur. Yr lover at det skal!

I mellomtida jobber jeg. For helt F er det egentlig ikke. :himle:


#13

Fersken sa for siden:

Etter en time i går kveld med lyn og torden og masse regn i natt er luften lettere og ikke så klam som den var i går. Hjelper at det er litt kjøligere også, sov skikkelig godt i natt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.