Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelper noe mot poser under øynene?

#1

banana sa for siden:

Jeg ser altså konstant trøtt ut fordi jeg er litt hoven under øynene. Finnes det noe som (virkelig) hjelper? I mitt hode lover kremer og sånt alltid her enn de holder, og virker mer på lommeboka enn på problemet. Jeg håper jeg tar feil. Alle tips mottas med takk.


#2

Tjorven sa for siden:

Agurk?

Det er i hvert fall ikke dyrt å teste det ut.


#3

him sa for siden:

Jeg opplever at det hjelper å "ikke ha vann i kroppen". For min del betyr det: a) Ikke menstruere b) Ikke spise salt mat. Første styrer man kanskje ikke så mye selv, med det å kutte ned saltinntaket opplever jeg som veldig greit. Kan kanskje verd et forsøk?

NB! Hvis du tror du har mye vann i kroppen bør du veie deg hver dag for å skjekke. Det er ingen som går opp 1-2 kg over natta - da er det vann. Veldig enkelt "triks" for å følge med.


#4

Billa sa for siden:

1Produkter med koffein kan ha en drenerende effekt på hovenhet. Jeg bruker en gel nå - og er greit fornøyd mhp velvære og mulig bedring, men ser generelt så sliten og dradd ut om dagen, at jeg tror nesten ingenting hjrlper.#6

frukt sa for siden:

Jeg har aldri funnet noe som hjelper så si ifra om du gjør. :knegg: Men jeg tror at det for mitt vedkommende handler om fettansamlinger for jeg hadde poser under øynene selv da jeg var 1-2 år gammel. Og det er det vel bare kirurgi som hjelper mot.


#7

Teflona sa for siden:

Iskaldt vann på øynene om morgenen hjelper hvis jeg har sovet lite/drukket for lite vann/spist for mye salt mat.


#8

banana sa for siden:

Jeg tror ikke jeg har vann i kroppen. Jeg mister vekt om natta ved å gå på do og gjennom hud og pust, antar jeg. Ang. saltinntak har jeg nok et forbedringspotensiale, om ikke veldig stort. Hva slags produkter snakker vi om da, har du noen link(er)? :knegg: Jeg sover nok - 7-8 timer. Det er ikke fordi jeg er trøtt, jeg bare ser trøtt ut. Alder er nok en greie her, tror jeg. Dessverre. Der kan jeg være flinkere, både med salt og kaldt vann i ansiktet.


#10

banana sa for siden:

:tullerdu: 6 ml, 649 kroner? Er det trykkfeil? Eller er jeg bare ukjent med "fagområdet"?

Teposene lenger nede: :knegg:


#11

Lavender sa for siden:

Beklager å tipse om så dyrt produkt. :plystre:. Tror jeg fikk den på salg til 550,-, må ha følt meg rik eller desperat den dagen.

Men så er det denne fra The Oridnary til 89,-. Har kjøpt denne også, da den første aldri blir kjøpt igjen. Men har ikke testet den selv ennå. Tilbakemeldingene er ymse, men billig nok til å testes.

www.blivakker.no/product/3120573?gclid=Cj0KCQjwoub3BRC6ARIsABGhnyZIe7C7EJfDf2SHGGsNi38XeKYfBNjt7YJwlf6izLMC4T2opCZ2TAYaArkeEALw_wcB


#12

banana sa for siden:

:knegg: Dyrt tips er bedre enn ingen tips, takk uansett.:jupp: Jeg ble bare litt satt ut et øyeblikk. Nå venter jeg på et desperat-øyeblikk - så prøver jeg. Kanskje. Eller, jeg tror jeg prøver den fra The ordinary, jeg.


#13

Isprinsessen sa for siden:

Terapeuttime og lære seg å leve med det.
Var det ikke en tid det var trendy å bruke krem mot opp på nå husker jeg ikke hva det heter, men det får guden til å trekke seg sammen


#14

Syrinx sa for siden:

Hemoroidekrem var en greie etter at Jan Thomas tror jeg det var tipsa om det på GMN.


#15

Isprinsessen sa for siden:

Ja det var det.


#16

banana sa for siden:

:lol:

Tror jeg dropper det, altså.

#20

banana sa for siden:

I dag har den fra The Ordinary ankommet min postkasse. Nå er jeg spent på om den hjelper noe. Jeg har ikke trua, men 89,- var verdt et forsøk. Og disse agurkskivene - har det noe for seg eller er det bare ei gammel myte?#22

Lavender sa for siden:

Jeg tester The Ordinary, når jeg husker å påføre det. Agurk virker godt på poser jeg nettopp har fått, av søvn og gråt. Men ikke på de posene jeg alltid har. Skal sies at jeg har ikke prøvd ofte.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.