Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Blinkende LAN-lampe på bredbåndsruter

#1

Anda sa for siden:

Hjelp!

Har installert ny bredbåndsruter. Alt virket, inkl påkoblet mesh-nett. Siden ruteren er for mobilt bredbånd, og jeg ikke har fullt antenneutslag der hvor den gamle ruteren stod, flytter jeg den, og kopler opp på nytt sted.

Da funker ikke mesh-nettet, og den andre dingsen som er koplet til LAN-porter. LAN-lampa blinker.

Alt har strøm, jeg har dobbeltsjekket alle kontakter, og restatt ruteren som feilsøk. Og kundeservice er selvsagt stengt.

Er det noe mer jeg kan prøve?


#2

millact sa for siden:

Ta ut kontakt og sett inn igjen?


#3

Anda sa for siden:

Det har jeg prøvd (trodde jeg var tydelig på det i spm.)


#4

millact sa for siden:

Har du en knapp du tilfeldigvis har slått av?


#5

Anda sa for siden:

Ikke som jeg finner. Nå tok jeg strømmen en gang til, og da sluttet «status» lyset å lyse også, så funker ikke Wifi fra den heller. :gaah:

Så nå tror jeg at jeg setter opp den gamle ruteren igjen, håper den virker, ringer kundeservice i morgen, og satser på at de har fix.

To timer av livet mitt jeg ikke får igjen. :sukk:


#6

Anda sa for siden:

Og en halvtime med kundeservice. For de som måtte være interessert; ruteren har en ethernetinnstilling (ikke fysisk på ruteren, men via innstillingssiden), som må endres fra «auto» til «Bare LAN». Men det står ikke noe sted.

Og så kan det hende man i tillegg må resette hele meshnettet med nytt sikkerhetssertifikat, og å resette powerline til enhet nr 2 i tillegg.

Herregud. Jeg er glad jeg ikke er helt teknisk ute. Selv om jeg nærmer meg femti, feit og ferdig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.