Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

Millen sa for siden:

Trøtt. Jeg trenger kaffe.


#3

Tjorven sa for siden:

Fremdeles to uker på hjemmekontor. Jeg har ting å gjøre, og klar beskjed fra sjefen om å ikke jobbe altfor hardt. Det skal jeg nok klare. (Jeg er fremdeles litt sykemeldt og han mener at jeg er for pliktoppfyllende.)

I dag kommer snuppa hjem. Hun har vært med en venninne (og faren hennes) på båttur siden onsdag. Jeg er utrolig glad for at hun har hatt noe å fylle ferien med, og håper at det blir fint å få henne hjem. Hun har varslet at hun er utrolig sliten, så det blir jo spennende.


#4

Frøy sa for siden:

Jeg høyner Tjorvens to uker med tre uker igjen på hjemmekontor.

Men det er rolige dager så det skal gå bra.


#5

star sa for siden:

Kommet meg på jobb. Og skikkelig skuffa når jeg oppdaget at timen til fysio er i morgen og ikke i dag.
Jeg har gradvis trappet ned sykemeldinga og jobber nå 70%. Litt angst for det kjenner jeg. Gleder meg til ferie neste uke.


#6

millact sa for siden:

Er også på jobb. Rakk ned før regnbøyen kom. Blir nok både regn og noe sol i dag, greit med forandring og kanskje blir det ikke mas om bading.


#7

ingling sa for siden:

Siste arbeidsuke før F! Vi la oss alt for seint i går, så i dag var det godt å kunne starte dagen med litt rolig tempo. Helgens nyslåtte niåring surrer rundt og sov til ni, heldiggrisen, mens minste er på SFO ut uken. Luften føles friskere etter alt regnet i går, det er deilig!


#8

Fersken sa for siden:

3 uker til med hjemmekontor før ferie her også. Lett bris og regn i dag, men fortsatt sitter varmen i husveggene.


#9

polarjenta sa for siden:

Jobb her også, jobber i dag og i morra, så blir det læreravspasering de neste 3 dagene.


#10

Timar sa for siden:

Siste uka før F her og.

Jeg prøver å bli kvitt alle småsakene som har blitt hengende igjen i innboksen, men alle har jo innebygget boomerang-effekt, så de kommer i retur så fort jeg har sendt dem videre. :mumle:


#11

Candy Darling sa for siden:

Her er det F, det er bare det at det er fint vær her og regn dit vi skal. :knegg: Men vi får vel tusle oss av gårde. Noen som vet beste sted å laderaste mellom Oslo og Grimstad? Gjerne ganske nærme Grimstad?


#12

celebelen sa for siden:

Candy - det er ladestasjon ved kafeen på Brokelandsheia.

Jeg er på sørlandet (derav det konkrete svaret over...), og håper på litt mer oppholdsvær og varme enn værmeldingen tilsier. Ikke full ferieuke, og jobber litt innimellom, men det var godt å komme bort litt.


#13

Tjorven sa for siden:

I dag er det helt fantastisk vær i Oslo. Deilig å sitte ute i sola, for man gjør det uten å bli svett og få heteslag.


#14

Tjorven sa for siden:

Vel, nå sier mannen min at det skal begynne å regne om en halvtime. Så fantastisk vær er det kanskje ikke allikevel.


#15

Trixie sa for siden:

Jeg er hjemme alene
En på rideleir og en hos far.
Skal ordne og fikse og resten av uka er travel så helt greit med rolig mandag.
Hentet ut leiebil også siden en dame glemte å sette på håndbrekket på sin bil så den trillet rett inn i min helt nye...


#16

Stompa sa for siden:

Jeg sløver på verandaen. Har handlet inn til et lite familieselskap i morgen for å markere de to som er ferdige med vgs (jeg er blitt mater familias etter at mamma døde, og hvis ikke jeg tar initiativ møtes vi aldri :svett: ). Skal snart begynne på maten.

Frøkna har akkurat vært på jobbintervju på Biltema, av alle steder. De var visst desperate etter folk, og var villige til å legge til rette for at hun også jobber på museet, så det ser veldig lovende ut.


#17

Che sa for siden:

Første dag med regn på ukesvis her i Trøndelag. Jeg har siste uke før jeg går ut i ferie og derav masser av ting jeg må bli ferdig med. Sliter litt med motivasjon og er treg.

Vi reiser vestover på lørdag og det ser ut som det ikke er pent vær en dag de neste 14 dagene omtrent....:/


#18

Hondacrv sa for siden:

Eg avspaserer i Kristiansand :knegg: for ein nydelig by, og gøye butikker og fine uteområde! I dag drakk eg viser med alkohol før klokka var blitt 1300. :vill og gal:


#19

millact sa for siden:

Stompa: Det høres hyggelig ut med et lite selskap for å markere. Vet de hva de skal videre til høsten?

Hondacrv: Synd været her ikke ble slik det var i forrige uke. Fint at du synes byen er nydelig. Det var vel en grunn til at jeg flyttet hjem til slutt.


#20

Stompa sa for siden:

Millact: Begge skal ta årsstudium idrett, Herremannen her i byen og Frøkna i Østfold. Frøkna skal videre på fysioterapi i Oslo etter det igjen, men Heremannen aner ikke hvor veien går videre. Nye planer hele tida. :knegg: :elsker:


#21

Blånn sa for siden:

Jeg befinner meg i en hengekøye og gløtter ned på Oslofjorden. Litt ymse vær i dag, men opphold etter at vi kom ned på hytta


#22

millact sa for siden:

Stompa: Det høres jo ut som fine planer! Så da får du en av dem hjemme et år til, kanskje?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.