Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Shell-lack (eller hva det heter) Kan man justere på fargen?

#1

Polyanna sa for siden:

Jeg har tatt shell-lack, og angrer sånn på fargen... Jeg ønsker meg en som er et par hakk mindre knall, bare. Fra selvlysende rød-oransje, til bare vanlig rød-oransje.

Kan man gå til salongen og bare freshe opp fargen et hakk, eller må de da fjerne alt og begynne fra scratch igjen? (tar tid, og så blir neglene tynnere for hver gang man gjør det, så vil helst ikke det).


#2

Polyanna sa for siden:

Og dette kaller seg jåleforum. :skuffet:


#3

ingling sa for siden:

:humre: Jeg har ikke prøvd, men jeg tror ikke du slipper unna å fjerne alt, dessverre. Det er jo en haug med sånne mellomlag og greier der, så tror ikke en kan ta vekk noe uten å ta vekk alt.


#4

Bonzai sa for siden:

Du må ta det på nytt, ja.


#5

Adrienne sa for siden:

Du kan lakke over med vanlig neglelakk.


#6

Pøblis sa for siden:

det søstre di sa. :nemlig:


#7

007 sa for siden:

Men det flasser fort av pga den blanke topplakken...


#8

Bloppy sa for siden:

Kan du ikke bare matte ned med en fil som er laget for den slags, og legge vanlig lakk over? :vetikke:


#9

Filifjonka sa for siden:

Vitsen med shellakk er jo borte hvis en skal lakke over med vanlig lakk...


#10

Adrienne sa for siden:

Ikke for meg, for jeg opplevde at den vanlige lakken satt bedre oppå shellakk enn normalt. Men nå har jeg negler som ikke liker neglelakk i det hele tatt, så rådene mine er sikkert litt farget av det.


#11

Strå sa for siden:

Det kan jo være fordi det ER et jåleforum, men hva vet vel jeg?

Det Bloppy sa har jeg gjort en gang og det funket.


#12

Polyanna sa for siden:

Jeg vil bare oppdatere med at etter fire uker, når neglene hadde blitt så lange at lakken så latterlig ut, så filte jeg sånn at den nederste kanten ble flatet ut, og mattet lakken, og lakket så over med en litt mørkere og "roligere" farge. Og den har altså holdt i en uke nå, like fin. Jeg er veldig glad neglene var relativt korte da jeg gjorde dette, for nå har altså lakken vært der i borti 6 uker, så det er litt lengde på neglene...

Jeg får vanligvis aldri til vanlig lakk, for jeg er så ustø på hendene, men med shell som "bunn" ble det lett å få pent.


#13

LaBanga sa for siden:

Hvis jeg blir lei av chellacken før jeg skal skifte, så lakker jeg gjerne over med vanlig lakk. Den sitter mye bedre på chellack enn på naturlige negler. Og man kan fjerne med vanlig neglakkfarge og så er chellacken like fin under.


#14

Bloppy sa for siden:

Så bra! Jeg har aldri brukt sånn lakk før jeg altså. Så det var bare en wild guess. :knegg: Jeg har selvfølgelig lange og sterke negler helt naturlig. :filer:


#15

Strå sa for siden:

Du, Helten og Mellomste kan bare ta dere en bolle og slutte å snakke om negler i det hele tatt faktisk. Neida, jeg er ikke misunnelig.


#16

Bloppy sa for siden:

:knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.