Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

Mex sa for siden:

Hjemmekontor. Guttene ble sendt vestover til mormor i går, så nå er det alene-hjemme fest på meg og mannen.
Jobb ut uken, og så blir det mini-ferie i Flåm før vi drar helt vest til ungene.


#3

Blondie sa for siden:

Jeg har unnagjort alle mine ferieplaner for sommeren, nå begynner hjemme-livet. Starter bra, det er sol ute. Spørs om ikke hagen må få et lite oppsving. Kaffe og bok først. :nemlig:


#4

Trixie sa for siden:

God morgen
Forkjølet igjen, snart klar for koronatest nr 4. Jeg blir gal.

Så ikke så mye på planen idag her altså.
Håper solen kommer mer frem i løpet av dagen.


#5

Nenne sa for siden:

Jeg teller ned til ferie, selv om jeg skal jobbe til og med torsdag i neste uke. Nærmere enn jeg er nå har jeg aldri vært før! ;)

Vi har jo ikke de store planene for ferien, men har som mål å få gjort alt som er på VisitTelemarks topp 10-liste. Så vi planlegger en miniferie med én overnatting på Dalen hotel og en kanaltur og to museumsbesøk. Vi får spre det litt godt utover. :humre: Ellers blir det mest hjemmeferie, men jeg kjenner at jeg gleder meg intenst til å ikke ha med PC hjem! At hjemmekontoret er tomt for alt som kan minne om jobb.


#6

ingling sa for siden:

Ai, Trixie, og så den testen som virker såpass ubehagelig. :trøste:

Innspurt mot F her, venter på at snart-ferie-panikken skal sette inn, men foreløpig er jeg bare trøtt. :knegg:


#7

Martis sa for siden:

Hjemmekontor i dag igjen, planen var egentlig kontoret, men dårlig søvn og tanker som spinner alle veier gjorde at jeg valgt den korte jobbreisen i dag. Fortsatt en uke igjen til ferie.


#8

millact sa for siden:

På jobb, men vi er uten nett og får ikke gjort noe.


#9

polarjenta sa for siden:

Avspasering i dag også. Deilig å ha fri. Kafe med venninne i dag.


#10

Sissel sa for siden:

Hjemmekontor her også. Starter på ferie neste fredag, men har masse som må landes før den tid, så det er bare å stå på. Sol akkurat nå her, men ikke mer en 12,5 grader, så sommer er det ikke.

Vi var i Mandal i forrige uke, og var knallheldige med været. Sol og varmt hele uka. Helt herlig, fikk ladet batteriene litt da. Vi reiser til Danmark - Skagen og Ebeltoft - neste lørdag. Skal være en uke.


#11

star sa for siden:

11 timer jobb før F. Jeg er helt ferdig og får ikke gjort noe som helst hjemme.


#12

Stompa sa for siden:

I dag skal jeg gå over guidemanuset mitt, før guiding for hurtigruta i morgen (hvis det blir nok påmeldte). Må tenke litt annerledes fordi det er nordmenn. De vet sikkert hva vinmonopolet er, liksom. :knegg:


#13

Millen sa for siden:

Mårn fra hjemmekontoret, her er det jobbing for alle penga. Iler ut igjen.


#14

annemede sa for siden:

1 dag igjen til F.


#15

Tjorven sa for siden:

Jeg er på plass på hjemmekontoret, men skal bare jobbe halv dag. Det er noe fint med å forsove seg med en time og så er det helt uproblematisk. At så mange har sommerferie og at møtene bare finner sted midt på dagen er ganske greit da.

Jeg driver med ryddearbeid etter gårsdagens møte. Jeg trodde jo at vi skulle være veldig uenige, men det var vi faktisk ikke og alt gikk rolig for seg (det var uansett utelukkende en faglig diskusjon, så det var helt ufarlig). Men prosessen må avsluttes, og da har jeg litt å gjøre med det. Det er jo fint at jeg har arbeid å gjøre når jeg først skal være på jobb. Neste uke tror jeg blir ganske rolig, men da har sjefen sagt at jeg bare gjør det som er der og så kan jeg ta livet litt med ro. Sjefen min er ganske grei.


#16

millact sa for siden:

Vi har nett igjen, så kan ikke klage.


#17

Blånn sa for siden:

Vi er fortsatt på hytteferie og tredje natt i hengekøye var vellykket og jeg har sovet masse. Minsten våknet nettopp i sin køye. Plan for dagen? :vetikke: Kanskje en tur utpå med båten? Kanskje en tur ned på stranda. For nå, strikking i sola/skyggen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.