Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Glutenfritt på campingtur

#1

apan sa for siden:

Vi skal på camping og jeg lurer på på holdbare glutenfrie alternativer. Knekkebrød er jo greit. Skulle gjerne hatt noe mer. Alt av brød detter så lett fra hverandre og blir tørt. Vi er en sulten gjeng og liker niste, kan ikke spise alt ute. Tenker på kjeks, nøtter, frukt. Andre tips, både til turmat når utgangspunktet er et telt og til brødmat og tilsvarende i teltet?


#2

frukt sa for siden:

GF tortillaer kan man fylle med det man liker. Veldig greit på tur. Nadiya på Netflix har en kjekk oppskrift der du lager omelett, slenger på det vil ha av grønnsaker, ost, skinke o.l. og legger en tortilla oppå. Snu og stek litt på andre siden, rull sammen og spis. Hvis dere har stekemulighet altså. Bananlapper er også god turmat.


#3

Fersken sa for siden:

Søk på lavkarbomedhanne og brød. Hun har flere oppskrifter på brød, kjeks og knekkebrød som er glutenfrie.


#4

apan sa for siden:

Som holder seg? Jeg har mye gode oppskrifter fra før. Problemet er hva som holder seg over dager uten å bli tørt og smuldre opp.


#5

Fersken sa for siden:

Hun bruker å bake opp for å ha med seg på camping eller bobilturer, så vil tro de holder noen dager. Skulle tro rundstykkene og urtekjeksene holdt seg en stund.


#6

Trois sa for siden:

Har ikke lest hele tråden så mulig du har fått dette tipset allerede. Vi elsker de ferdige brødskivene fra «det glutenfrie verksted» detglutenfrieverksted.no/b/2-pk-broedksiver Prøver å ha med en brødrister hvis det er mulig. Pleier også ha med glutenfri miks så vi kan lage brød på grillen/stekepannen. Ellers går det mye i salat og egg.


#7

apan sa for siden:

Hun liker ikke dem. Men brødrister kunne gått an.


#8

Blondie sa for siden:

Jeg bruker tortilla med fyll og knekkebrød i slike sammenhenger.


#9

Teflona sa for siden:

Focaccia i tre-pack, kan deles og stekes. Pannekaker fra pose, tortillalefser.


#10

kamp sa for siden:

Sånn real tur mat er Ok alternativ til lunsj


#11

frukt sa for siden:

Langtidshevet glutenfritt brød holder seg godt i flere dager.


#12

Teflona sa for siden:

Kjernebrød (kjøpes på Meny) holder seg saftig i flere dager.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.