Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

Nenne sa for siden:

Det regner og blåser ute, reine høststormen! :sjokk:

Det blir inne-aktiviteter i dag.


#3

Fintdethei! sa for siden:

Regnvær her også. Kanskje like greit. Huset bærer preg av ekstremt lite omsorg de siste ukene. Så jeg tror husets medlemmer skal piskes rundt med vaskebøtten idag.


#4

millact sa for siden:

Mye regn og skal bli liten kuling her ved kysten. Sjøspeideren min på 11 er på speidertur i firling. Planen var Mandal, men fornuftige ledere stoppet i Søgne. De kom til Kr.sand i går kveld og ligger i en bukt der, nesten hjemme. Skal bare seile rundt pynten og inn et par sund. Tur er tur. Skal hentes om en time eller to.


#5

millact sa for siden:

Kaldt er det også. Vurderer å skru på varmepumpen, men det er juli!


#6

Blondie sa for siden:

Mye regn og kaldvær her også, mulig den planlagte skogsturen blir til søndagsåpen kafé-safari.


#7

Stompa sa for siden:

Sol og finvær her, men bare 12-13 grader. Er så giddalaus i dag, så tror det blir sløvedag.


#8

Tjorven sa for siden:

Moren min har bursdag, og vi skal på middag til henne i ettermiddag. Veldig ofte er vi bortreist på dagen hennes, så det er fint å få feiret henne i år.

Knerten har vært på LAN i helgen og hentes nå. Jeg er veldig spent på hvor trøtt han er.


#9

ingling sa for siden:

Her skal også regnværet benyttes til husvask, det er sårt tiltrengt etter at uteområdene har fått full fokus i ledige stunder de siste ukene. Rakk å nyte den helt nye terrassen litt i går, og fylle opp med enda flere planter. :humre. Det er så deilig å tenke på at selv om det er søndag, er det ikke jobb i morgen. Så jeg sitter stille litt til. :nemlig:


#10

Fersken sa for siden:

Foreløpig blåser det bare her, men regnet kommer vel snart.

Har sovet lenge og vel. En oppskakkende og intens drøm sitter litt igjen og jeg må få den litt på avstand. Av og til blir jeg så påvirket av drømmene mine at jeg blir skikkelig satt ut. Merkelige greier.


#11

Hondacrv sa for siden:

Drømmer er rare, fersken. Eg drømte at ei dame stjal trusene som eg hadde plukka ut til meg sjølv på Cubus.
Her er det storm og regn. Kjære tid.


#12

star sa for siden:

Er visst litt vått her også. En unge har kommet seg opp og dratt ned til x. Den andre sløver i senga.


#13

millact sa for siden:

Sjøspeideren er hentet. Hatt det veldig fint til tross for mye regn, vind og bølger. Vi skal kose oss med varme boller om en stund.


#14

Trixie sa for siden:

Rolig innedag her. Vått og vindfullt ute.
Skal trene litt senere ellers rolig.


#15

Eia sa for siden:

Innedag på hytta i skogen. Tåke og regn ute, men vi skal nok få spadd litt grus i hjulsporene til adkomstveien likevel.

Vi er 10 pers her nå. Alle fine folk, men jeg har til min store overraskelse funnet ut at jeg ikke lenger er denne oversosiale personen jeg var for noen år siden. Tinnitusen får nok ta noe av skylda, og alderen resten.

Ett døgn til med denne konstellasjonen, og så blir det miljøskifte. Det går nok bra til slutt, og det går i alle fall over om et døgns tid. :knegg:


#16

Blånn sa for siden:

Vi har gått regnværstur med søsteren til mannen og familien hennes + eldste niese. Hyggelig å ses igjen. Det er lenge siden sist. Nå blir det sløving innendørs. :knegg:


#17

tink sa for siden:

Her har det vært en rydde og fikse-helg. I går fikk vi endelig montert det nye store spisebordet, i dag har jeg ryddet og vasket lillesøster sitt rom skikkelig (og sneket meg til å kaste/fjerne litt skrot) og vasket en vegg på huset sånn at det er maleklart ved neste tørrværsperiode. Har to uker igjen på jobb så det er godt å kunne slappe litt av også.


#18

Magica sa for siden:

Vi er på tur og har forflyttet oss fra Surnadal til Trondheim og har sjekket ut byen litt i ettermiddag, og fortsetter med det i morgen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.