Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pusse opp utgått IKEA-kjøkken

#1

Normy sa for siden:

Vi har planer om å pusse opp kjøkkenet fra 2009. Skapene er helt OK, men frontene begynner å bli stygge, så de burde byttes. Problemet er at IKEA ikke lenger fører Faktum-serien, så det kan bli litt tilpassingsproblemer.
Jeg har sjekket litt på nettet og ser at man kan få kjøpt fronter som skal passe andre steder, men det er jo like dyrt som å bytte hele kjøkkenet!
Mannen snakker om å lage noe selv, men er ikke det ganske komplisert, og blir det pent?
Noen med erfaring? Eller gode tips?


#2

Charlie sa for siden:

Hva er årsaken til at de er stygge - er de skadet, eller er det kosmetisk? Har hørt flere som har hatt god erfaring med å få det lakkert hos lakkeringsverksted/ billakkerer. Da blir det sandblåst og lakkert, du kan velge hvilken farge du vil. Selve skrogene må males, formodentlig, om dere ikke skrur ned alt, men tror det er noe man løser sammen med verkstedet. De kan ofte komme og skru ned og hente, om det er aktuelt.


#3

Myria sa for siden:

Man kan fremdeles enkelt bestille deler til Faktum. :jupp: Det er bare noen typer tilgjengelig da, men kanskje finner du noe du liker likevel?

Ettersalgsservice.


#4

Normy sa for siden:

Takk for tips! Noen av de har skader etter en rabiat vannkoker, så deler av lakken er vablete. Ellers har de litt riper og småskader. Har mest lyst til å bytte alt egentlig.


#5

Obelix sa for siden:

Vi har det samme problemet og jeg vurderer å forsøke foliering


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.