Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Nettbrett som fungerer til lånebøker fra Allbok, Libby etc

#1

daffy sa for siden:

Et av barna er en liten lesehest. :hjerter: Men vil bare lese på lesebrett.

Til nå kjøper jeg stort sett bøker fra Amazon på Kindle til henne. Hun leser like gjerne engelsk som norsk. Men det blir jo litt dyrt å kjøpe alle bøkene i lengden.

Spørsmål 1:
Fins det lesebrett som er kompatible med Allbok eller andre tjenester hvor man kan låne eller kjøpe strømmetjeneste på bokleie (alla Netflix)?

Spørsmål 2:
Lurer på å kjøpe en nye og fancy Kindle til henne. Hun har arvet min gamle Paperwhite som er litt treg. Hvilken modell ville dere valgt nå? Kun til å lese bøker på.


#2

Shun sa for siden:

Jeg har Allbok på iPaden, men synes det er vondt å lese på den blanke skjermen. Når det gjelder lesekomfort er Kindle fullstendig overlegen.


#3

venla sa for siden:

Amazon tillater ikke lesing av bøker fra leietilbydere på Kindle. Kun kjøpte bøker eller andre filer som kan lastes inn.

Allbok og BookBites kan brukes på lesebrett med Android ver5 eller nyere. Tror det er bare Boyue Likebook Mars som har dette pr i dag :(

Det er kommet gode leseinnstillinger i appene i det siste som gjør de bedre å lese på blanke skjermer, men Kindle er jo overlegen når det kommer til lesbarhet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.