Drømmedama sa for siden:
Safte, sylte eller noe annet? Har tre trær tunge av bær, noen tips?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Drømmedama sa for siden:
Safte, sylte eller noe annet? Har tre trær tunge av bær, noen tips?
Strå sa for siden:
Kirsebærsaft er veldig godt og kan anbefales. Det går også an å hermetisere dem og ha til dessert med mere utover året.
Høst sa for siden:
Kirsebærpai! :nam:
Teofelia sa for siden:
Surkirsebær? De har jeg aldri klart å bruke til noe. Sist jeg prøvde kokte jeg syltetøy av syv kg. Og kastet alt sammen etterpå. :himle:
gajamor sa for siden:
Vin?
Syrinx sa for siden:
Gi Kirsebær øl og sjoelbak så tror jeg hun slutter være sur.
frukt sa for siden:
Jeg har med hell laget syltetøy og likør. Du kan også sylte noen kirsebær så du kan lage en fantastisk god cocktail som heter cherry amaretto sour. :nam:
practicalselfreliance.com/sour-cherry-jam/
oppskrift.klikk.no/kirseb%C3%A6rlik%C3%B8r/3190/
ladyandpups.com/2013/05/17/my-road-back-to-alcoholism-eng/#more-12240
Charlie sa for siden:
Har laget syltede kirsebær, og de ble mega-gode. Kjempegodt på riskrem til julaften, lune til is eller annen dessert, ha litt på kjøleskapsgrøt eller i yoghurt.
Husker ikke om det var denne vi brukte, men her er en:
C3PO sa for siden:
Vi har sure kirsebær og fryser dem. I sommer har jeg laget to suksesskaker med disse kirsebærene under den gule kremen, og det har vært vellykket.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.