Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Masse småsure kirsebær - hva gjør jeg med dem tro?

#1

Drømmedama sa for siden:

Safte, sylte eller noe annet? Har tre trær tunge av bær, noen tips?


#2

Strå sa for siden:

Kirsebærsaft er veldig godt og kan anbefales. Det går også an å hermetisere dem og ha til dessert med mere utover året.


#3

Høst sa for siden:

Kirsebærpai! :nam:


#4

Teofelia sa for siden:

Surkirsebær? De har jeg aldri klart å bruke til noe. Sist jeg prøvde kokte jeg syltetøy av syv kg. Og kastet alt sammen etterpå. :himle:



#6

Syrinx sa for siden:

Gi Kirsebær øl og sjoelbak så tror jeg hun slutter være sur.



#8

Charlie sa for siden:

Har laget syltede kirsebær, og de ble mega-gode. Kjempegodt på riskrem til julaften, lune til is eller annen dessert, ha litt på kjøleskapsgrøt eller i yoghurt.

Husker ikke om det var denne vi brukte, men her er en:

nordicdiner.net/syltede-kirsebaer/


#9

C3PO sa for siden:

Vi har sure kirsebær og fryser dem. I sommer har jeg laget to suksesskaker med disse kirsebærene under den gule kremen, og det har vært vellykket.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.