Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Elektrisk tannbørste til femåring

#1

apan sa for siden:

Hva anbefaler dere? Lillebror ønsker seg.
Ser de har noen med tegneseriefigurer etc. Kunne egentlig tenkt meg noe mer nøytralt. Har sett på en fra 6 år. Er noe sånt håpløst for en på 5?


#2

IzziCreo sa for siden:

Barna har hatt dette fra de er små. Sikkert 2 eller 3? Den med Disney funker bra, absolutt. Og jeg forstår jo at det er et stort pluss for de små. Eneste minuset er at det er dyrt å bytte tannbørste, men all in all så er jo det greit. Du må fortsatt pusse tennene på henne. I hvert fall så har ikke vi veket fra regelen om 10 år som tannlegen maner om selv om de har brukt elektrisk.


#3

Input sa for siden:

Min niåring har hatt den med Disney siden han var 3 ca, og den funker ennå. Spiller melodi når han har pusset i to minutter. Vi bruker samme størrelse børstehode som vi gjør på våre tannbørster nå, og har gjort det i noen år. De er jo fremdeles små.


#4

apan sa for siden:

Hvilken er «den med Disney» da?
Vi skal selvsagt pusse. Vi pusser på tiåringen også.


#5

Input sa for siden:

Denne. Da vi kjøpte den var den "mer Disney" (altså figurer jeg i større grad forbinder med Disney), men det er jo mange år siden. Vi bruker som sagt voksenbørstehode på den, det vil dere sikkert ikke gjøre til en femåring, men fordelen er jo at man slipper å bytte ut tannbørsten når han blir for stor for de veldig små børstehodene.


#6

IzziCreo sa for siden:

Jepp! Den som Input linker til :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.