Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Den årvisse "Hva gir jeg i gave?" [jente: 11 år]

#1

Nera sa for siden:

Datteren fyller straks 11 år, og har ikke så mange ordentlige ting på ønskelista. Gavekort hadde vært en ide om det hadde blitt brukt til noe annet enn slush, is og forundringspakker på Normal. :knegg:

Det hun egentlig ønsker seg, er Airtrack-matte, men det er svinedyrt, tar stor plass, og vi får forhåpentligvis valp i november, så jeg håper på smarte forslag som IKKE er akkurat dét. Hun har ellers det hun trenger av PC, telefon osv, og ny sykkel står heller ikke på planen. I fjor fikk hun Oslotur og billetter til Ariana Grande, og den prisklassen har vi ikke tenkt å legge oss på i år.

Hva liker deres 11-årige jenter?


#2

Timar sa for siden:

Penger syltet ned på bankkonto? En fin høstjakke?
Tursekk? Gymbag? Gavekort på klær. En opplevelse (kino, konsert, utstilling)

Snuppa vår har fått sommerskole i bursdagsgave de siste årene. Det er det hun ønsker seg mest av alt, og det koster penger, så fint å slå sammen


#3

Nera sa for siden:

Vi tenkte på sommerskole, men så somlet vi for lenge slik at det var fullt på alle aktuelle kurs (keramikk var det hun hadde mest lyst til).:neidaså:

Nå tenker jeg i retning gymbag med badedrakt, litt såper osv, og klippekort på badeland. Hun elsker alt av forestillinger og spesielt musikaler, men det er lite på programmet framover.


#4

Syrinx sa for siden:

Er hun opptatt av tiktok, sminke og slikt? Da kan kanskje ringlys være noe?


#5

Nera sa for siden:

I overkant. :sukk: Hun fikk sånne linser man kan feste til mobilen, men den ene er ødelagt. Ringlys hadde sikkert blitt godt mottatt, det tviler jeg ikke på. Skriver til mobilen står vel også på lista, tror jeg (men for noen priser på fotopapiret!)



#7

Chablis sa for siden:

Xxl har hatt airtrack på tilbud ett par ganger, tror vi betalte 1500 eller 2 tusen.


#8

millact sa for siden:

Hengekøye?
Hotellpute og sengetøy?
Ting til rommet?

Min 15-åring fikk polaroidkamera til sin bursdag i vinter. Det har vært en hit og brukes mye.


#9

venla sa for siden:

Min 11-åring skulle egentlig få konsert med Taylor Swift i Oslo, men den ble avlyst. Så fikk luftmadrass til turbruk istedet. Hun elsker å sove ute, så det ble hun veldig glad for.


#10

shute sa for siden:

Den jevngamle her ønsker seg skateboard, snowboard, klatresko, ordentlig kniv, ny skolesekk, gaming-headset og Anne fra Bjørkely-bøkene.


#11

Røverdatter sa for siden:

Min ønsker seg airpods, Fjellreven sekk, polaroidkamera, Ideal of sweden-deksler og klær. Hun har listen klar selv om bursdagen er i oktober.


#12

Nera sa for siden:

Polaroidkamera er blitt nevnt, men jeg tror at akkurat nå troner fotoprinter høyere på lista. Ellers er hotellpute, ringlys til mobil, ensfarget satengsengesett, og en eller annen veske/bag (Day et står vel sikkert på lista, men er alt for stor for henne foreløpig). Smykke laget av skjell (Bjørklund) og fine, overprisede hårspenner fra frisør er også interessant. Og visstnok popsocket til telefonen, og Ideal of Sweden-deksler. Og Ariana Grande-klær og -parfyme.

Jeg noterer lista her, like godt.



#14

Nera sa for siden:

Det hadde vært noe! Jeg tror faktisk jenta er redd hester.

Vi skal forhåpentligvis snart få valp i hus, teller det?


#15

Maverick sa for siden:

Valp er en utmerket substitutt. :nemlig:


#16

Nera sa for siden:

og det vi hadde tenkt å gi som hovedgave, nemlig armbånd med klipp på badeland, forsvant plutselig da bestemor måtte veksle inn et klippekort fra det nedlagte badeanlegget, og vekslet det inn i armbånd med seks klipp på, som hun gav til barnebarnet siden hun jo "alltid" er der.

Nei, det får bli fotoprinter og gavekort på Panduro.


#17

millact sa for siden:

Fin gave!


#18

Nera sa for siden:

...eller vi kryper til korset og kjøper den Airtracken til slutt. Jeg er bare redd det blir nyhetens interesse og vi sitter igjen med en stor og dyr ting som tar opp plass.


#19

Elise sa for siden:

Da får du solgt den på finn! Vi kjøpte vår på finn for et år eller to siden, og har tenkt å selge den der igjen når interessen og bruken avtar. Men den er veldig mye i bruk, så det har føltes som en god investering.


#20

Pøblis sa for siden:

Digresjon: hun blir 11?! :sjokk: :elsker: Jeg husker hvor jeg var da jeg fikk høre at hun var født. :ja:


#21

Arran sa for siden:

Og jeg husker ennå den bittelille, varme, murmlende bylten som tok hele ettermiddagshvilen på meg da hun var noen måneder gammel :elsker:


#22

Nera sa for siden:

Og nå har hun ligget i telt på verandaen (pop-up-telt) i natt, og kom akkurat inn og satte seg på fanget mitt, og er (nesten) like stor som meg. :elsker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.