Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gruffetråden #6

#1

Strå sa for siden:

Værsåartig. :værsågod:


#2

Strå sa for siden:

Jeg skulle gjerne orket å jobbe mer, men tydeligvis fant vi riktig dagslenge. Sliten nå for jeg prøvde å jobbe litt ekstra.


#3

Elisabet sa for siden:

At jeg ikke vet hvor jeg skal på ferie på torsdag. :gaah: Har 3 alternativer. Nr. 1 er nok skrinlagt pga. Meldt dårlug vær, nr. 2 er sørlandet isteden på motorsykkeltur, men får mannen tilslag på veteransykjkel blir det biltur til Bodø isteden. Og vedkommende som selger denne ville absolutt ha frist for bud først i morgen kveld. :gaah: Hadde vært greit å visst hvor en skal og hva en skal pakke til, mem det vet jeh ikke før i morgen kveld pga. Sær selger.


#4

Blånn sa for siden:

Eldste har gredd håret (nestensensasjon) og jeg finner ikke børsten min. :gaah:


#5

Fintdethei! sa for siden:

Høstferie, og ingen gøye planer i ferien.


#6

My sa for siden:

Voksne damer (i dette tilfellet) som har med seg følge inn i liten butikk på senter, hvor det står tydelig skilt "Maks 6 personer i butikken". Følge, i form av store barn (som i høyere enn dem selv), menn og eller venninner, som bare står inne i butikken og henger, og koper ut i lufta, mens de venter på at mor/kone/venninne handler og betaler. Mens det er lang kø av folk utenfor, som venter på å slippe inn i butikken.


#7

-ea- sa for siden:

My, folk er så uoppmerksom, de ser knapt til sin egen nesetipp og ihvertfall ikke lenger.


#8

Milfrid sa for siden:

Da hadde jeg :snill: dem tror jeg. Det går seriøst ikke an!

Jeg gruffer over at bilen ikke ble EU-godkjent, og at det koster 13000 å få den godkjent. :gaah: Jeg hater den bilen i utgangspunktet. Enda mer nå. :gaah:


#9

Anne C sa for siden:

Jeg har så sinnsykt dårlig kondis, jeg må seriøst gjøre noe med det.


#10

Gaia sa for siden:

At finværet ser ut til å ha blitt brukt opp mens jeg jobbet i juni. :sukk: Da lengtet jeg til fjells og litt kjøligere temperatur (vi slet med å få det under 24 grader inne, selv om natten). Mens nå har vi hatt regn hver dag siden vi kom på hytta, og jeg har funnet frem ulltøy og fleece.


#11

Isprinsessen sa for siden:

Foreldre som bruker hersketeknikker og alt faenskap når voksne barn ikke velger deres måte å gjøre ting på.


#12

Unicorn sa for siden:

At bilen min, som jeg har brukt 14000 på å fikse for samme feil to ganger, fortsatt har denne feilen :gaah:


#13

Lhi-My sa for siden:

Trenger folk som skal rafte eller padle kajakk bråke så inni hampen før de kommer seg på elva? Jeg skjønner at det blir litt hoiing når 2-3 familier kommer seg i båten og starter, men FØR? Mens de skifter og får instruksjoner? Det hoies og skrikes, ropes og bråker. Voksne og store barn. Jeg føler meg som en skikkelig surpomp, men jeg blir så sliten av bråket. Det pågår hele dagen, ganske mange dager i uka. Skal dere på rafting i sommer, så ta en titt rundt dere og se om det faktisk bor noen der i ødemarken. Gjør det det, så kan dere gjerne holde støynivået på et normalt nivå til dere er på elva. Snakk normalt sammen, ikke skrik og rop. Og en ting til! Gå på do før dere drar! Ikke drit i buskene over alt. Oppfør dere som dere hadde gjort i eget nabolag! Værsåsnill!


#14

Nenne sa for siden:

Du klager, ikke sant, Unicorn? Det skal da virkelig ikke være sånn!!!


#15

Jålebeinet sa for siden:

Kan du ta kontakt med selskapet som arrangerer turene og be de henstille sine kunder om å ta hensyn?


#16

Martis sa for siden:

At jeg ikke har noe særlig ferieplaner fordi jeg har ventet på at Sverige skal åpne uten karantene og det blir det jo ikke å gjøre de neste to ukene. :sukk: Jeg har ikke sett mamma og lillebror siden i februar og vi bruker alltid å være litt sammen om sommeren.


#17

kamp sa for siden:

6 gtk epilepsi anfall på en dag, utslitt


#18

Frøy sa for siden:

Ungdommer som ikke tar ansvar for sine egne handlinger og handler i flokk.


#19

Propella sa for siden:

Jeg vil bli frisk! Lei av å være sliten, ha hjertebank, ubehag i brystet.


#20

Unicorn sa for siden:

Det er mannen som styrer med dette, og han skal få klage ja!


#21

Anne C sa for siden:

Sånn holdt vi på med min bil også. Det som var litt merkelig var at når mannen sa at nå beholder dere bilen til det er fikset, vi betaler ikke noe mer, og vi skal ha gratis leiebil så lenge dere har den da forsvant feilen. De hadde bilen min i en uke. Har ikke sett noe mer til den feilen etter det.


#22

Avatar sa for siden:

I dag føler jeg for å gruffe litt også. :mumle: Dårlig start på ferien.

Vi stod opp 7, karrer oss til havna og kjørte ut på flatt vann og i strålende sol. Litt ut i fjorden pep det noe voldsomt med alarmer og vi fikk ikke fremdrift. Snakket med båtfoehandler, tok en gjennomgang og fikk beskjed om å restarte og kjøre videre. Alt vell!
Kom oss et godt stykke, så skjedde det samme igjen. Bare at da døde motoren helt. Fikk ikke start igjen i det hele tatt. Akkurat da kjørte Redningsselskapet fordi, jeg veivet de inn, men de måtte først ta en båt som hadde gått på grunn. Vi kastet dreggen og ventet til de kom tilbake. Ble slept til et verksted og her er vi. Forhandler kommer med sin beste mekaniker i kveld, og vi krysser fingrene. Ikke akkurat her vi skulle overnatte, men får bare gjøre det beste ut av det.


#23

kamp sa for siden:

At jeg venter på telefon fra nevrolog som enda ikke er kommet og vedkommende slutter på jobb om en time og se er vedkommende tre uker på ferie og jeg må endre medisiner. De jeg tar nå virker ike


#24

Lavender sa for siden:

Feriehuset vi booket første uken i Danmark er ubeboelig fordi det bor flaggermus der, de er fredet og kan først saneres i slutten av August. Ikke mange ledige hus å bytte til nå. Som om jeg ikke hadde nok med Norwegian, SAS, BNB og booking.com. Utleier kansellerer, men ny leie blir dyrere fordi prisene har økt.


#25

millact sa for siden:

Flaggermus? 2020 blir bare verre og verre.


#26

kamp sa for siden:

Det blir en sommer med opp til 10 gtk daglig ser det ut som. Legen ringte ikke. Jeg for prøve å få tak i vikaren hans neste uke.

Egentlig burde jeg ikke sitte med nettbrett sa legevakt legen fordi jeg falt og slo hode stygt tidligere i dag..


#27

Blondie sa for siden:

27 feriedager uten planer. :sigh:


#28

Unicorn sa for siden:

Så bra det løste seg! Ulempen her er at mannen insisterer på å skru selv. Han har den inn på verksted, får beskjed om hva som må gjøres, og mekker selv. dermed vil jeg tro at dette ikke funker :knegg:
I teorien sparer vi penger på at han skrur selv, men nå begynner det å bli dyrt altså.


#29

Appelsin sa for siden:

Én regnbyge om dagen når jeg skulle jo male huset :gaah:


#30

Anne C sa for siden:

Senebetennelse i armene som gjør at jeg sover dårlig.


#31

annemede sa for siden:

Sint og sur på verden i dag. :rødme:


#32

tink sa for siden:

Samma her, bare, det er mann og stort barn som skal male slik at jeg kan få fri når det blir min tur å få ferie.

Er trøtt og mangler inspirasjon for de tre siste dagene på jobb før en alt for kort ferie uten planer.


#33

Syrinx sa for siden:

Skulle få huset for meg selv to timer og så nekter 8-åringen å bli med de andre. Vurderer å kjøre meg en tur for å få være litt alene.


#34

Éowyn sa for siden:

Er et produkt jeg ønsker å kjøpe, men så finnes det ikke i Norge og vil koste en formue med de nye reglene for handling fra utlandet. :sur:


#35

Neket sa for siden:

Tror ikke de er helt i mål med de endringene, jeg har fått opptil flere pakker uten toll/mva i det siste. Med verdi under 350 da.


#36

kamp sa for siden:

Noen har registrert seg og betaler mva/toll for deg, eks EBay og nå også iherb#38

Blondie sa for siden:

Jeg gruffer over at jeg er så dårlig på å være alene. Jeg hater hvert sekund, selv om jeg er så sliten at jeg burde nyte litt fred. Jeg tror det er en blanding av null planer og trykket fra SOME. Jeg bør logge av, ja.


#39

Timar sa for siden:

:klemme:

Det er jo ikke så rart når du ikke har valgt det selv. Håper det går seg til litt etterhvert. Selv jeg som elsker å være alene hjemme (fordi jeg nesten aldri er det), syns det er veldig tomt og rart helt i starten.


#40

star sa for siden:

For 5 år siden var det bare 2 hytter innafor oss på veien. Så ble det 3 til for 3 år siden og trafikken økte betraktelig. I år er det enda 3 nye hytter og det kjører biler fram og tilbake i eninga. Jeg skjønner ikke hva de driver på med. Altså gjerne samme bilen 3 ganger daglig.
Må si jeg savner roen altså. :sukk:


#41

Bean sa for siden:

På ferie i Stavanger. I dag har vi tatt turen opp mot Preikestolen. Etter neste 2 timer på vei oppover møter vi politisperring 300m fra målet. Vi ble fortalt at det hadde skjedd en ulykke på toppen. Da var det bare å snu.


#42

Milfrid sa for siden:

Det skjer noen «ulykker» på Prekestolen, dessverre. :trist:

Jeg oppdaget jeg skal på MR i morgen. Ligge heeeeelt stille i 30 minutter kan bli interessant, jeg har skikkelig dårlig rygg og ankler pga noe medisin jeg tar for tiden. :gaah:


#43

Milfrid sa for siden:

Skal på MR. Har vondt i ryggen og tok smertestillende før jeg kom inn. Så er de så forsinket at virkningen sannsynligvis er long gone før jeg er i den maskinen. Men jeg er sikkert død av sult og ligger stille av den grunn. :gaah:

(I verdens rikeste land! :knegg: Jeg overlever, altså. Jeg får i det minste MR).


#44

Polyanna sa for siden:

Sommerværet. :gaah:

Jeg har vært positiv og «jaja, det er bare å kle seg» og «det er jo fint innimellom» til nå, men FØKK, altså! Vi har hatt uflaks med ferieværet på Sunnmøre hvert føkkings år. Sist vi hadde sommervær her oppe var i 2014! :gaah: Jeg vet jo at det blir sommervær her, altså, men ikke samtidig med at vi er her, tydeligvis. :mumle:


#45

Syrinx sa for siden:

Vi innfødte og fastboende sunnmøringer, i alle fall jeg, begynner å bli vel forsynt av drittvær vi også, Polyanna. Varmepumpa får knapt pause, blomstene ute drukner og fryser ihjel og sandaler har fått hvile mens goretex-sko og støvler får kjørt seg. Uke etter uke etter uke.


#46

Strå sa for siden:

Polyanna: Jeg syns du skal tenke på de andre stakkarene som ferierer på Sunnmøre med det møkkaværet du drar dit og slutte med det.

Som vanlig når jeg drar fra hytta gruffer og surmuler jeg og depper for at vi bare ble en uke. Joda, jeg vet at det er uendelig mange ganger mer enn opprinnelig planlagt, men likevel.


#47

Blånn sa for siden:

Jeg er også værsyk og det skal mye til. I dag er vi i Ålesund og jeg måtte faktisk kjøpe meg en fleecejakke til tross for cardigan i tynn ull. :mumle:

Ellers klager jeg over dårlig form. Hodepine på tredje dagen og muskelsmerter i hoftene/rumpa/korsryggen. :blæh:


#48

Polyanna sa for siden:

:nemlig:


#49

My sa for siden:

Du har vel ikke tenkt til å være der neste uke Polyanna, har du vel? :skremt:


#50

millact sa for siden:

Kom til Sørlandet, vel. Vi har sol og 20 grader. Lenge siden mine barn har brukt bukse og jakke. Det var nok i mai.


#51

Polyanna sa for siden:

Det hjalp å klage! Sola tittet frem idet jeg trykte på Send. Nå skal vi på stranda!! :lykkelig:


#52

millact sa for siden:

Så bra!


#53

Polyanna sa for siden:

13 grader i lufta og hvem vet hva i vannet kan kanskje tilsi en lett krampaktig strandtur, men sol er sol og bad er bad og sand mellom tærne deilig uansett!


#54

Milfrid sa for siden:

Datter som presterer å ringe klokka 03 om natten uten at det var noe viktig, og jeg får ikke sove igjen. :gaah: Kunne ha kaldkvelt hele ungen om hun ikke var så langt borte. Man ringer virkelig ikke om natten med mindre det gjelder liv og død. :gaah:

Sa jeg :gaah: ?


#55

Strå sa for siden:

Luca Brecel kvalifiserte seg ikke til sluttspillet i årets snooker-VM. Jaja, egentlig burde jeg klage over at jeg ikke har noe værre å klage over.


#56

Anne C sa for siden:

Jeg blir helt sinnssyk av en nabo som bruker motorsag! De holdt på i hele går, og startet opp igjen kl. 10 i dag.


#57

Strå sa for siden:

Jeg gruffer over at jeg klarte å hisse meg opp over folk som kaller det kjønnsdiskriminering når Venstre nå foreslår å forby ikke-medisinsk kjønnslemlestelse av gutter under 18. Hvor kunnskapsløs kan man være?


#58

Lavender sa for siden:

Norwegian som først brukte 86 dager på å behandle søknad om refusjon for reise de kansellerte, 30 dager etter har de fortsatt ikke utbetalt. Ikke svarer de på messenger lengre heller. Fikk tidligere til svar at det kunne gå 14 dager før pengene var på konto, avhengig av hvilken bank jeg brukte. :confused:.


#59

Anne C sa for siden:

Dette er ikke akkurat et gruff, mer furting. Jeg synes sommerferien har vært så kjedelig. Eller, vi har liksom ikke gjort noe moro egentlig. Jeg har hatt det fint og sånt, men akkurat denne uka er jeg litt furten.


#60

Fintdethei! sa for siden:

Skjønner hva du mener. Jeg har hatt mine 3 uker, vi var litt hos familie her og litt der. Jeg var egentlig Glad når jeg kunne gå på jobb igjen denne uken. Men jeg føler ikke Jeg har hatt ferie. Kunne sikkert planlagt bedre og reist og besteget spektakulære topper. Jeg hadde likt det, men ikke mine tenåringer. Dårlig vær i 3 uker hadde jeg og. Ok, dette ble gruff likevel.


#61

Tjorven sa for siden:

Jeg har full forståelse med de som gruffer over at årets ferie ikke ble sånn som man hadde ønsket å bruke feriedager.


#62

Blondie sa for siden:

Min ferie var planlagt hjemme før korona også, men jeg synes fremdeles det har vært fælt. Jeg hadde planer den første uka i juni, resten av ferien har vært ganske tom. Dvs, jeg er så rastløs at jeg fyller opp med alskens aktiviteter, men jeg føler meg langtfra påfylt til jobbstart.


#63

Elisabet sa for siden:

Gruffer også over ferien. Spesielt siste 2 ukene med unger. Da har jeg ikke fått gjort nesten noe som jeg vil og unger har egne planer eller vil ikke være med der jeg vil. Og mannen vil helst holde på med oppussingen. Jeg hater ferie uten planer eller sol og varme.

I dag fikk jeg endelig med de to minste ungene på båttur med venner som har båt. Da ringer mannen og har kuttet seg i fingeren på saga og må på akutten. Kommet hjem nå, men må inn og operere i morgen. Og minsten og jeg har bursdag i morgen og har et familieselskap med min side av familien. Jeg får ikke være med på sykehuset allikevel i disse tider, så får bare ha det som planlagt så det blir litt bursdag for 14 åringem i alle fall.


#64

Nenne sa for siden:

Det er så langt fra innafor som mulig! Telefoner midt på natta er jo skrekken. :trøste:

God bedring til mannen, Elisabeth!

Jeg er litt lett grinete etter det som egentlig har vært to fine dager på tur. Vi overnattet på Dalen hotel og det var mildt sagt dyrt, men siden dette var vårt eneste sprell denne sommeren hoppet vi i det. Og det beste jeg kan si er at det var greit ...

Spennende arkitektur og fordums glans og alt det der, gode senger, men middagen var «så där» og frokosten var en skuffelse. Når det står varm sjokolade på menyen venter jeg varm sjokolade,ikke varmt vann og poser med sjokoladepulver! skingrestemme


#65

Blondie sa for siden:

Høh, de pleide jo å ha en prisvinnende restaurant? Så kjipt!


#66

millact sa for siden:

Så kjipt, Nenne! Vi spiste middag på Raulandsstuga i kveld. Det var deilig! Helt fullt; godt tegn.


#67

Nenne sa for siden:

JA! Det var greit, god mat i små porsjoner, men det var ikke noe ekstra. Dette kunne man fått på et kjedehotell med grei restaurant også, men prisene var det dobbelte av hva andre tar. Så det var ikke verdt pengene rett og slett.


#68

Nextlife sa for siden:

Foreldre som ikke har kontroll på ungene sine. :gaah:

Nærmere bestemt et par måseunger som nok egentlig er under transport til fjæra, men har gått i ring her i nabolaget i et par dager nå, og hjelpes som de foreldrene bråker. :knegg:


#69

Isprinsessen sa for siden:

Leietaker som ikke betaler, og ikke får ny boplass. To små barn. Hva gjør man? Namsmannen har tidligere tidligere fastslått at det ikke er noe å hente.


#70

Kaija sa for siden:

Huffda, Isprinsessen.

Gruffer over gubbefar i 70-åra som pokker ikke kan spørres om de enkleste ting uten at han skal lage et sabla kela om det.
"Kan du hjelpe meg å hente en dør på "byggern" oppi svingen her. Jeg trenger ny, for den gamle ramler ned, og det er ikke mer å hente på å skru dem til." Jada, jeg har målt... Nei, jeg gidder ikke å reparere og lime med aralditt og bore opp på nytt og fandens oldemor. Jeg vil bare ha ny dør... Neida, såvidt jeg kan se er det helt greie mål. Jada, jeg har målt. Hengsler også... Men han skal søren ikke hente dør. Han skal måle og styre og skru og lime og alt mulig, for det er jo ingen ting som heter standardmål på dører til eldre hus... Og sånn han holder på får jeg ikke handlet dør i dag.

Fyren får meg til å kjenne meg totalt inkompetent, og det trenger jeg virkelig ikke. Jeg burde ha visst bedre, og jeg skal aldri spørre ham om noe som helst igjen, for nå har jeg frest og banna, smelt dører og kasta ting sånn helt for meg selv i en halvtime, og fremdeles er jeg drittsur...


#71

Milfrid sa for siden:

Må de ga ny boplass for å bli kastet ut?? Hvis de ikke har penger kvalifiserer se vel til bostøtte? Og den kan man kanskje ordne ar betales direkte? Om dere ikke blir kvitt dem?

Håpløs situasjon.


#72

Strå sa for siden:

Og nøyaktig når ble det lov å legge ut latterkikk i gruffeteåden? Hva, hæ, hæ???


#73

Isprinsessen sa for siden:

Vet ikke, men det er ganske håpløst. Purret mange mange ganger og namsmannen har bare erklært at det ikke er noe eiendeler eller verdier å realisere. Damen har råd til lange flagrende øyevipper så det er mildt sagt provoserende. Det er jo behov for den inntekten den leiligheten genererer liksom.

Kan man levere oppsigelse og så bytte lås når oppsigelsestiden er ute?#75

Bloppy sa for siden:

Du må begjære utkastelse ja. Ikke be om lønnstrekk. Der er det åpenbart ikke noe å hente. Det er en ganske lang vei å gå da. Men det vil funke på sikt.#77

Syrinx sa for siden:

Faens pokkers jævla gallestein!!


#78

Kaija sa for siden:

Busstilbud som reduseres med 20-30%, og familielogistikken for hele neste skoleår går i do. Vi busser til jobb, skole, handling og fritidsaktiviteter. Nå må jeg telle på knappene om vesla kan gå på korps og dansing likevel, for jeg kan ikke la ungen bussvente i tre kvarter på kvelden høst- og vinterstid.


#79

millact sa for siden:

Kan du be andre foreldre om hjelp?


#80

zinatara sa for siden:

Jeg oppdaget akkurat at vi bor 32 meter for nær den videregående skolen som storesøster skal gå på til at hun får buss. Eller egentlig 7 meter, for de har et 25 meters slingringsmonn.


#81

annemede sa for siden:

Teller til 100 og enda mer.


#82

annemede sa for siden:

Det der er så tåpelig, regner med de har en grense pp f.eks 4,0 km? Alminnelig matematikk bør jo gjelde, evt må grensen være 4000 meter.


#83

zinatara sa for siden:

Det er 6 km korteste vei. I vårt tilfelle involverer det vei uten gangfelt og belysning med høy fartsgrense, så blir lenger dersom hun skulle gå eller sykle. Men sånn er jo reglene. Var bare så surt når det var så lite i fra. Vi får finne ut hva som lønner seg i forhold til buss, enten et vanlig månedskort eller et sånt ungdomskort.


#84

annemede sa for siden:

Da kan dere sikkert klage, eller?


#85

zinatara sa for siden:

Nei, så vidt jeg har forstått er det kun grunnskole man kan klage på trafikksikkerheten. På videregående tar de ikke hensyn til om veien er trygg. Et alternativ er å prøve å søke skyss basert på diagnosene hun har, vi får sjekke med skolen om det er mulig, for det er de som må sende inn søknad på det. Jeg skjønner jo at grensen må gå et sted, bare surt når det er snakk om noen få meter. Vi bor rett ovenfor busstoppet, så tror faktisk dette kun gjelder vårt og kanskje nabohuset i byggefeltet vi bor. Jeg har liksom bare regnet med at hun fikk, siden alle andre ungdommene her har fått.

Uansett om det hadde vært trygg skolevei hadde vi nok betalt for buss, nesten 6 km til og fra er langt når det er senhøst og vinter.


#86

Blondie sa for siden:

Ingen vits, er min erfaring. Jeg har mange elever hvert år som havner i denne skvisen og det vises ingen nåde.


#87

Nextlife sa for siden:

Jeg tar det tilbake. De ungene fortsetter å gå frem og tilbake her, og jeg klikker snart av måkeskrik døgnet rundt. :mad:


#88

Kaija sa for siden:

Har ikke mange som skal samme vei eller på samme aktiviteter. Finner vel en løsning, men det er kronglete og kjipt.


#89

Blondie sa for siden:

Så kjipt, Kaija! Husk at du har venner med bil og lapp. :dulte:


#90

Kaija sa for siden:

:blomst: Takk. Og godt er det.
Noen må bli litt flinkere å be om- og ta imot hjelp innimellom, tror jeg. 3-årstrassig klare selv-modus er ikke alltid formålstjenelig eller sunt. :sukk:


#91

Strå sa for siden:

Våknet med press i hodet og mat, kaffe, frukt, vann og lignende triks virker ikke. Logger av tror jeg. Får prøve en liten sykkeltur.


#92

Bokormen sa for siden:

Forsøke å logge inn på en side.

Feil passord - skriv inn epostadresse for å få tilsendt passord på nytt.

Skrive inn adresse.

Epostadressen er ikke registrert i vårt system.

Ok - lage ny bruker.

Epostadressen er allerede registrert i vårt system.

:gal:


#93

kamp sa for siden:

Sånn er festlige..

Hadde tilsvarende med telia når trengte PUK kode. Og den ville sende meg PUK på SMS. Jammen mobilen virker ikke :mad:


#94

Frøy sa for siden:

16-åringers forståelse av tid.

La oss legge ut på en 10mil lang tur med mopedbilen alt for nært innetid. Man må bare elske ungdommelig overmot.


#95

Nenne sa for siden:

Etter mye drittvær i forrige uke er finværet endelig kommet, akkurat i tide til jobbstart. :sur:


#96

kamp sa for siden:

Elendig epilepsi håndtering av anfall. Hvor de bare går fra kamp!


#97

star sa for siden:

Det er så kaldt på kontoret. Har ullsokker på beina, men de er iskalde likevel.

Og så gruffer jeg over enda et bytte blant behandlerne.


#98

Polyanna sa for siden:

Jeg gruffer over Hurtigruten. Vi reiste med dem, etter å ha vurdert hva de sa om smittevern, og følte oss også veldig trygge om bord. Og så går vi i land og får høre om hvordan de har totalt sviktet alle rutiner. Føler meg rett og slett lurt. Nå sitter jeg på hjemmekontor igjen, til jeg føler meg trygg på hvordan dette utvikler seg. :sur:


#99

zinatara sa for siden:

Har det vært svikt i rutinene på de vanlige hurtigrutene også? Jeg trodde det bare var på dette Svalbard cruiset.


#100

Polyanna sa for siden:

Nei, det vet man jo ikke. Men hele tilliten jeg hadde forsvant, egentlig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.