Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

Maverick sa for siden:

God morgen!

Sto opp tidlig for å rekke å bake kake til gullbryllupsfeiring i dag, før jeg skal kjøre til Larvik for å hente guttungen og få ungene og meg selv presentable innen den utvidede lunchen vi skal på.

Har ikke sukker. :knegg:

Jaja. Finner på no'.


#3

Blondie sa for siden:

Migrenenatt, så lørdagen blir langsom. Planen er å slumre på utesofaen, det er sol.


#4

Tjorven sa for siden:

Jeg har første dag i F. Jeg sitter i sofaen på hytta og nyter at vi nå har forbrenningsdo og ny takshingel. Det har blitt så bra!


#5

Timar sa for siden:

Jeg ble sittende oppe til langt på natt for å lese ut en bok. Og så var slutten bare guffen og uten klare svar, så ikke fikk jeg sove etterpå heller. :mumle: Det var vel ikke sånn kjempelurt før dagens transportetappe, tror mannen må kjøre i dag..

Om the bright side: Lofoten neste!


#6

Maverick sa for siden:

Noe av det beste med å bruke Nabobil er å finne ut hvor mange biler man absolutt ikke vil ha!

Latest addition: Kia whatsitsname


#7

millact sa for siden:

Jeg har også F, første dag. Startet med dusj og kaffe. Nå skal jeg kjøpe ferske rundstykker. Ok vær, men det blåser.


#8

Nenne sa for siden:

I dag skal vi på båttur på Telemarkskanalen. Enn så ligger vi an til avreise som planlagt, men jeg er sikker på at Storebror klarer å rote det til så vi halser av gårde i siste lita som vi pleier når han skal være med. Det han ikke vet er at jeg har lagt inn godt med slakk i den tidsplanen han har fått. :moahaha:


#9

vixen sa for siden:

Skal snart på lunsj til en venninne! Blir hyggelig. Knerten to flasker bobler med mannen igår så har lett hodepine, men etter en kopp kaffe og en dusj så blir det nok bra. Skal jobbe en uke til.


#10

ingling sa for siden:

Jeg fikk sove lenge i dag, det var deilig! Litt småærender på planen, ellers bare mest mulig terrasse og hage. Jeg og eldste skal på kino i kveld for første gang på evigheter. Det føles veldig uvant. :humre: Men det skal nok gå bra.


#11

Toffskij sa for siden:

F dag 1 her også! :hyper: Vi drar ikke før i morgen, så vi har tid til å tøfle rundt i ro og mak og pakke uten stress.


#12

Blånn sa for siden:

Vi har huset fullt av tenåringer. Mellomste har hatt tre venner på overnatting. To madrasser og lite rom. Tror ikke de har sovet så alt for mye. :knegg:


#13

star sa for siden:

Jeg er frustrert på sy prosjekt 2. Trodde stoffet skulle være greit å sy i, men neida. Så skal sprette opp litt før jeg må en tur ut.


#14

Fersken sa for siden:

Skal ut å handle inn noen småting. Skal bare ha litt mer kaffe først.


#15

millact sa for siden:

Vi dro på Ikea og fikk kjøpt diverse til konfirmasjon samt kanelboller.


#16

Stompa sa for siden:

Frøkna og jeg har handlet, og jeg har begynt å rydde i hagen og ordne på terrassen. Den er ikke helt ferdig (mangler levegg på en side), men pappa skal ha noen dager pause og den kan absolutt brukes. Må uansett prøve meg litt fram med plassering av møbler osv. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.