Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sportsklokke

#1

~TM~ sa for siden:

Jeg lurer litt på hva jeg bør ha. Ikke hva jeg har lyst på, det vet jeg, men jeg er ikke der ennå at jeg helt trenger en Garmin fenix 6. Men noe som befinner seg et sted mellom den og den litt ustabile Fitbit charge 2 som jeg har i dag? Fitbit’en mener nemlig at jeg er død både titt og ofte, med null puls. Og er heller ikke videre avansert. Må funke med Strava.#3

Tjorven sa for siden:

Jeg har Fitbit Versa og synes det er en stor oppgradering fra Fitbit Charge 2. Den kan kobles mot Strava, og er i en annen prisklasse enn Garmin sine klokker. Det er sikkert en kvalitetsforskjell også, så det blir jo en vurdering.


#4

venla sa for siden:

Jeg bytta ut min Fitbit charge med Polar Ignite. Har mye av de samme egenskapene som fitbit og litt til. Det er GPS på den og du kan koble til andre apper som strava. Det var viktig for meg.


#5

Retz sa for siden:

Jeg bruker Polar 400. Trenger pulsmåler og GPS pluss de vanlige løpefunksjonene. Enkel og grei klokke, veldig fornøyd.


#6

Señora sa for siden:

Jeg har en polarklokke, men reagerer på reimen/ladepunktet under og får eksem/sår. Jeg har nikkelallergi og mistenker at det er nikkel i dem.

Jeg har lyst på en sportsklokke, og lurer på om noen av dere vet hvilke klokker man ikke evt. reagerer på? Er sikkert flere enn meg med nikkelallergi som har sportsklokker.


#7

Unicorn sa for siden:

Denne hadde jeg kjøpt om jeg skule ha ny.


#8

~TM~ sa for siden:

Hvordan er vivoactive på søvnmåling og mer helserelaterte greier enn bare trening?#10

~TM~ sa for siden:

Takk!#12

frukt sa for siden:

Disse? Ikke akkurat klokke da.
www.elkjop.no/product/wearables-og-trening/hodetelefoner-til-trening/JABRAPULSEWBK/jabra-sport-pulse-special-edition-hodetelefoner-sort


#13

IzziCreo sa for siden:

Jeg har Vivomove HR av helsemessige hensyn og ikke trening. Vet ikke hvilke behov du har, men for meg så er det kartlegging og måling av hjerterytme (puls helst ikke skal over 92) og kroppslig stress som forteller noe om hvordan det autonome nervesystemet jobber. F.eks. i dag hvor jeg har vært sengeliggende pga et familieselskap i går, og hvor kroppen ikke funker. Man skjønner fort hvorfor når man da sjekker appen og den registrerer høyt stress i kroppen selv i vertikal og sovende tilstand.
Den måler søvn godt, men den registrerer ikke soving på dagtid... Men mulig det er fordi kroppen min ikke funker som den skal :gal:
Jeg visste ikke at noen Garmin klokker hadde mulighet til å vise lactic threshold, men det er det visst. Og det skulle jeg da egentlig ha valgt meg, men, men... Bare vi får klokken til å gi meg alarm når puls går over 92 så er alt peachy keen.

Jeg hadde Fitbit før, og det kan ikke måle seg med Garmin. Vi har hatt mange ulike i husstanden, men Fitbit blir ikke kjøpt inn igjen her.


#14

~TM~ sa for siden:

Jeg løper og går i skogen og trenger GPS og slikt også.


#15

Tallulah sa for siden:

Jeg har også byttet fra Fitbit til Garmin vivoactive. Den måler en hel haug, mer enn fitbiten, men grensesnittet i appen er ganske rotete og uoversiktlig. Så fitbit vinner på brukervennlighet akkurat der. Men liker at den er liten, ser ut som en klokke og har GPS. God batteritid, den har få metalldeler inn mot huden, bortsett fra spenna, om man reagerer på slikt. På Fitbiten reagerte jeg på gummien i remma. Jeg bytter nok ikke tilbake til Fitbit.


#16

skyfri sa for siden:

Min indre utstyrsnerd har også lyst på Fenix, men jeg har Garmin vivoactive og ville valgt den igjen. Eller Garmin forerunner 245.
Hvis man er opptatt av at pulsmålingen skal være korrekt når man trener, feks sånn at kondisjonsberegningen blir riktig, kan man bruke en ekstra pulsmåler rundt brystet. Det funker veldig bra. Og det bruker forresten samboeren min også selv om han har den nyeste Fenix modellen.

Er enig i at appen er mer rotete enn fitbit sin, men den har også mye mer informasjon. Og til slutt har man glemt hvordan fitbit sin var. Haha.


#17

kamp sa for siden:

Er Garmin vivoactive veldig stor? Ser stor ut på bildene og jeg har et veldig smalt håndledd


#18

Bayone sa for siden:

Jeg har en vivoactive 4s og er veldig fornøyd med den. Ikke føler jeg at den er stor på håndleddet heller.


#19

Jålebeinet sa for siden:

Du får den i 40 mm og 45 mm.


#20

skyfri sa for siden:

Jeg har 40 mm, ganske vanlige håndledd og synes ikke den er stor. Den er passe.


#21

Tallulah sa for siden:

Det finnes en stor og en liten modell. Den som heter 4s er liten (small).


#22

~TM~ sa for siden:

Da står det mellom vivoactive 4s og polar ignite... ikke lett å bestemme seg.


#23

Hyacinth sa for siden:

Hva måler en sånn Vivoactive? Jeg kjøpte nylig Garmin Forerunner 245 (troooor jeg) etter anbefaling fra Synnemor. Har ikke prøvd den ennå. Skal kun brukes til trening.


#24

Tallulah sa for siden:

Akkurat nå er Garmin mest sannsynlig utsatt for et ransomware-angrep av russiske hackere som krever masse penger for å gi dem tilgang til filene sine igjen, så alt er nede på tredje dagen. Du kan fortsatt bruke klokka, men ikke sette opp noen program, og den synker ikke trening du har gjort.

Jeg vet ikke hva de ulike klokkene tracker, men det finner du lett ut av om du gjør et søk på internett. :)


#25

Hyacinth sa for siden:

Oi. Ikke fått det med meg. Har uansett ikke prøvd den ennå. Ligger i esken fremdeles. :knegg:


#26

Primrose sa for siden:

Jeg har en Garmin Forerunner og synes den er kjempebra. Mye klokke for pengene.


#27

~TM~ sa for siden:

Jeg har vel landet på garmin vivoactive 4s.


#28

Hyacinth sa for siden:

Tør jeg sette den opp når når Garmin er hacket? :undrer:


#29

Primrose sa for siden:

Garmin har vært oppe igjen i flere dager nå. I hvert fall hos meg.


#30

Tallulah sa for siden:

Ja, er tilbake igjen nå. Ikke alt som funker helt, men greit. Og de ble ikke hacket på den måten at de har mistet filene sine til uvedkommende, ramsomware låser dem bare og hackerne krever løsepenger.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.