Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lett og kompakt sengetøy

#1

Blånn sa for siden:

Finnes det sengtøy som er ekstra lett og lite plasskrevende. Familie på fem utfordrer pakkekapasitet i ferien...


#2

My sa for siden:

Lakenpose? De av silke tar minst plass. Eller skal du ha med dyner og puter også? I tilfelle - soveposer, evt pakke dynene og putene i vakumposer for støvsuger (hvis det er støvsuger der dere skal være, ellers får dere det kanskje ikke med hjem igjen :knegg:).


#3

Blånn sa for siden:

Det er til når vi skal på sommerhytta til mamma eller overnatte i hytter rundt omkring. Det finnes dyner og puter. Så vanlig sengetøy er det jeg tenker på (lakenposer er ekkelt :humre: ).


#4

veobra sa for siden:

Jeg vil tippe at noe tynt og enkelt som ikke er tette vevd tar mindre plass. Du vil ikke ha den beste kvaliteten, vil jeg tippe. Jeg har ikke hørt om sengetøy som er spesielt laget for formålet, men mulig det finnes.


#5

Lhi-My sa for siden:

Jeg kjøpte noen veldig tynne og veldig billige sengesett på Jysk for noen år siden. Det er krepp, men temmelig slaskete. Disse brukes på tur nettopp fordi de tar liten plass når man skal pakke. De føles litt syntetiske, og var nuppet en del, men de funker fint på tur.


#6

frukt sa for siden:

Dette har jeg tenkt å kjøpe til bruk på hytteturer. Jeg liker ikke å ligge i lakenpose da jeg må ha litt rom til å strekke på armer og bein. :knegg:


#7

Ru sa for siden:

Tenkte jeg skulle tipse om å sjekke Nomaden.no, men ikke gjør det om du tenkte slippe billig unna. :knegg:


#8

Ru sa for siden:

Men ellers: Clas Ohlson har vakuumposer du kan rulle luften ut av. Vi brukte det på klær sengetøy i bobil. Funker som en kule for å spare plass.


#9

Charlie sa for siden:

Det finnes komfortable lakenposer, om man går etter de med mest plass og som har stretchpaneler i sidene. Det er ikke helt som vandrerhjem-posene for tjue år siden, men prisen er naturligvis annerledes enn Biltema:

www.oslosportslager.no/produkt/sea-to-summit-premium-silk-travel-liner-traveller-silkelakenpose-mstretch-36534.aspx?refSrc=51363&nosto=productpage-nosto-1

Skal ha lenket til et rektangulært et, - de finnes også i "mummy"-/ sovepose-fasong, men det blir jo litt trangere i fotenden.

Ellers kan man jo ofte leie sengetøy dit man kommer.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.