Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva gjøre når iphone er deaktivert og man ikke finner enheten på itunes?

#1

Charlie sa for siden:

Ja, hva gjør man da?

Snakk om en barnetlf som har ligget i skuffen fordi den hadde knust skjerm,,og barnet har kjøpt seg ny tlf.

Nå vil barnet ha den gamle i gang igjen. Skjermen er reparert, og den funker, men det står deaktivert på den. Ligger ikke i barnets egen apple-konto, vi har sjekket to andre som kan være aktuelle for barnet å få hjelp av, den gangen, men finner ikke enheten der, heller.

Hvordan kommer vi videre? :vetikke:


#2

Vianne Rocher sa for siden:

Gjenopprette fra fabrikkinnstillinger?


#3

Charlie sa for siden:

Kommer ikke så langt at det er mulig. Tlf sier at den er deaktivert og man må koble til itunes, men det lar seg ikke gjøre når enheten ikke ligger i itunes?

Vi betalte forhandler 300 for jobben nå i formiddag, men om noen har en gjørdetselv- oppskrift til en annen gang, er det topp. Følelsene går høyt hos tenåringer uten tlf, så det er en belastning å vente til man kommer til butikken. :knegg:

Eller om det er noe kun forhandlere har tilgang til, er det også nyttig informasjon. Da trenger man heller ikke jobbe seg opp kl 23. :jupp:


#4

Sol sa for siden:

Koble den til iTunes og hold to knapper inne i ti sekunder. Hvilke to avhenger av modell. Tror du finner det du trenger her: support.apple.com/no-no/HT201252


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.