Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor kjøpe bh

#1

frukt sa for siden:

Jeg bruker 65E, og det er ikke lett å finne den størrelsen i butikkene. Jeg vet Cubus har noen modeller, men det er med bøyler, og jeg er på jakt etter noe mer behagelig til hverdagsbruk. Det kan godt være sportsbh, men jeg vil helst ha noe med hekter, og ikke sånne som skal over hodet.

Hvilke nettbutikker har godt utvalg, og gjerne gratis retur? Tar gjerne imot tips til merker jeg kan se etter og.


#2

Isolde sa for siden:

Handler nesten utelukkende på change. Ok priser, godt utvalg. De har for eksempel noen helt enkle hverdagsbher som de egentlig gjemmer litt unna som har god passform og er mye billigere. Jeg er 75E.


#3

m^2 sa for siden:

Underverker.no


#4

løve70 sa for siden:

Muligens du også kan finne noe på Lindex? Det er den eneste av billigbutikkene der jeg syes de har ok bh'er. Har kjøpt noe til arvingen der, hun bruker 65 eller 70E.


#5

Linella sa for siden:

Jeg bruker også 65E, og handler nesten bare på Change. Har én BH fra Cubus, men den har ikke like god passform.


#6

frukt sa for siden:

Takk for tips. :blomst: Skal sjekke både nettbutikkene og Lindex.


#7

Lavender sa for siden:

Har handlet på Lindex og Sloggi på Timarco.no i den størrelsen, og som har vært bra.


#8

Ine sa for siden:

Sjekk bhen flirt på lindex.


#9

Milfrid sa for siden:

Tjølsen, Stavanger sentrum.


#10

Teofelia sa for siden:

Jeg handler BH-er på:

Underverker.no
sheundertoy.no
Zalando
Ebay.co.uk#12

Tjorven sa for siden:

Jeg kjøper bh’er på Bravissimo i England. :nemlig: De har nettside.


#13

Blondie sa for siden:

Jeg kjøper på Change, men hater det. Jeg må alltid være streng og be dem la meg være i fred i prøverommet. Sånn sett burde shopping på nett være gull, men hvordan vet dere at passformen er god? Hvis jeg kjøper en BH til 6-700 kr, bør den jo være skikkelig bra?


#14

IzziCreo sa for siden:

Change har gode bh'er, men nå føler jeg meg svært ferdig med dem. De er så offensive i salgsteknikken sin at det er ubehagelig. De fokuserer langt mer på salg enn god kundekontakt, og flere av dem er regelrett uhøflige. Den eneste Change butikken jeg har vært fornøyd med er Change i Bogstadveien. Der er (var?) det til gjengjeld særs god service, men det er litt vanskelig for meg å komme meg dit. Da jeg var på Change sist så skulle jeg handle noe annet i en annen butikk (kosmetikk) etterpå, hvor de er helt supre på kundeservice. Jeg måtte bare lufte litt gørr til den damen, og uten at jeg hadde nevnt at det var verken undertøy eller klesbutikk, så sier hun til meg "det høres ut som du har vært på Change..." :what:

Eldste har knapt nok orket Change pga dette, men har funnet flere på Lindex. Der kan de også veilede hvis man trenger det.

Jeg vet flere har snakket godt om Hunkemøller, men har ikke egen erfaring.

Jeg vil dog uansett anbefale å få veiledning hvis du er litt usikker på hvordan den skal sitte.


#15

frukt sa for siden:

Jeg kjøper fra en nettbutikk som har gratis retur sånn at jeg kan bestille flere størrelser og returnere de som ikke passer.


#16

Fersken sa for siden:

Kan være de har på Dick og Daisy også om du skal på et av kjøpesentrene i området. Min erfaring er at BHer må prøves og størrelse varierer etter type og merke.


#17

frukt sa for siden:

Jeg er så lei av å gå i butikker og lete etter min størrelse, eller be om hjelp for å få til svar at de ikke har noe i den størrelsen. Selv den lokale undertøysbutikken har bare noen få modeller. Og sånne myke, behaglige bher/topper som jeg ønsker meg kommer stort sett i S, M, L osv. Men da passer de garantert ikke. Jeg må visst ty til sportsbh. :nemlig:
Noen ganger skulle jeg ønske jeg var mann. :knegg:


#18

Geitrams sa for siden:

Jeg handler på Change og Lindex. Lindex har svært lite i min størrelse, men jeg finner ofte noe som duger. Bare gode erfaringer med kundebehandlingen hos Change, men bor i en annen landsdel enn de fleste andre her. Jeg bruker ikke nødvendigvis samme størrelse i de forskjellige modellene, så jeg ville ikke kjøpt en ukjent modell på nett.


#19

Charlie sa for siden:

Kommer sikkert mye an på hvor man bor, men her er det flere frittstående sånne klassiske «dame-butikker» som fører Triumph og Sloggi, Calida og andre kvalitetsmerker - det er ofte kunnskapsrike damer som står på litt for kunden. Koster mer enn Cubus, det gjør det. Det hender også at sånne steder har dager hvor konsulenten fra etellerannetmerke er tilstede og kan veilede. Er et godt stykke fra E selv, men selv for meg er det stor forskjell på en godt tilpasset bh og en notsomuch. Kan jo få muskelsmerter og hodepine og litt av hvert av en dårlig tilpasset bh.


#20

Isolde sa for siden:

Jeg har stort sett bare god erfaring hos Change her også. Bruker stort sett samme form og kan derfor kjøpe uten å prøve. Men har fått god, ikke påtrengende hjelp når jeg trenger å prøve.


#21

veobra sa for siden:

Jeg har samme dårlige erfaring med Change. Skulle reklamere på en bh, den røk etter få uker. Vi fikk beskjed der vi kjøpte den at den kunne vaskes i maskin. Da jeg skulle reklamere var det første spørsmålet om den var vasket i maskin. Ja, det var den etter beskjed fra butikken. Da var beskjed at var den vasket i maskin var det ikke grunnlag fro reklamasjon. Det var helt klart et innøvd svar uansett hva reklamasjonen dreide seg om. Hun så ikke engang på den eller gjorde en vurdering. Grunnen til reklamasjonen var dårlig kvalitet og hadde ikke noe med vaskemetode å gjøre. For meg er heller ikke bhene gode nok, har stor størrelse. Jeg handler dyrere et annet sted.


#22

frukt sa for siden:

Tror aldri jeg har handlet hos Change faktisk.

Selv om jeg bruker E er jeg ikke så voldsomt utstyrt altså. Det er vel heller mer det at jeg er så smal rundt brystkassen.
I tillegg har jeg smale skuldre så stropper som sitter litt bredt har en tendens til å skli ned. Kjedelig å måtte gå rundt å justere på bhen hele tiden.
Men jeg har funnet ut at Shock absorber sportsbh kan jeg ikke ha for de får jeg rett og slett vondt av.


#23

venla sa for siden:

Jeg er kresen på BH og trenger F-cup som sjelden finnes i kjedebutikkene. Men har funnet meg en favorittmodell fra Triumph, så handler den fra underøysbutikk eller nettet. Cubus har ganske greit utvalg fra Triumph og de har flere uten bøyle som ser fine ut.

Har prøvd Change, men fant aldri noen jeg likte godt der. Når jeg ser i skuffa har jeg kun BH-er fra Triumph, Fantasie og Freya. Sistnevnte har gode sports-BHer :jupp:


#24

liefje sa for siden:

Jeg har vært veldig fornøyd med Change. Både servicen og BH-ene. Men jeg har absolutt ingen problemer med at de "joiner meg" i prøverommene. Det at eksperter kan vurdere passform, synes jeg er fordelen med å handle i spesialbutikk og jeg må ærlig innrømme at BH-ene jeg har endt opp med etter veiledning, passer langt bedre enn de jeg sånn i utgangspunktet hadde valgt ut selv. Det eneste jeg ikke liker, er at de alltid insisterer på at man skal velge mye smalere omkrets enn det man ønsker. Jeg vil IKKE ha en BH omkrets som gjør at jeg får hud som "klemmes sammen" og vil i alle fall ha 5 cm større omkrets enn de i butikken i utgangspunktet mener, men det sier jeg bare fra om og går ned i cup. De vil at jeg skal ha 65DD, selv er jeg mest fornøyd med 70D. Før jeg kom inn i en sånn butikk for første gang, trodde jeg at jeg var 75B. Der tok jeg feil, gitt.


#25

apan sa for siden:

Jeg handler bare på Change nå. Det er mange år siden jeg gav opp billigkjedene. De har ikke min størrelse heller, jeg bruker 70I eller 75H. Det er selvsagt mange alternative til Change som sikkert er minst like gode, men en del dyrere slik jeg ser det. Jeg vil ikke bestille på nett. Change har greie priser og en god del tilbud (40% på alt sist jeg var innom).

Jeg synes det er greit å bli målt og sjekket hver gang og synes jeg får gode råd, men det stemmer som liefje sier at de er opptatt av at omkretsen ikke er for stor. Det går nok også litt på at den da fort blir slapp og mange kunder liker ikke det. Om man isteden vil ha en større omkrets er det jo bare å si det. Man kan også kjøpe en sånn forlenger.


#26

Tjorven sa for siden:

Jeg synes det er supert at de kommer og måler. Da blir man jo sikker på at det blir riktig.

Snuppa mi har også vokst ut av kjedebutikkene og fikk en skikkelig aha-opplevelse etter et besøk på Change. Endelig noe som satt skikkelig også på henne!


#27

millact sa for siden:

Det er jo så viktig!


#28

sindrome sa for siden:

Change var en øyeåpner for meg, Jeg er en 70 DD, og for en som ikke begynte å bruke bh før jeg var 21, fordi puppene mine var så små, så var det en heller komisk oppdagelse. Men jeg foretrekker bh'er som ikke har spiler, og denne typen er av de jeg liker best. De gir støtte og form, uten at de er ukomfortable. Har et par fra Uniqlo, men de har jeg kjøpt i København.


#29

Normy sa for siden:

Jeg savner LaLina :nedfor:
Har handlet på Change noen få ganger, men synes ikke de passer så godt. Nå går jeg for Bravissimo på nett, men det er ikke alltid de passer. Kjøper bare på salg med mindre jeg vet 100% riktig str. Det varierer jo litt fra merke til merke.
Hvis noen vet hvor jeg kan kjøpe Fantasie i butikk i Oslo blir jeg veldig glad :D


#30

veobra sa for siden:

Jeg savner den også. Har du sjekket hos Det lille under på Paleet? Jeg fant min faste bh der, favoritt i mange år.


#31

frukt sa for siden:

Det er sånn bh jeg har lyst på, men det er veldig vanskelig å finne i 65E. :skuffet: Kanskje jeg skal prøve en annen størrelse, for er det ikke sånn at man kan gå opp i vidde og ned i cup?


#32

Pappalille sa for siden:

Jeg har bare dårlige erfaringer med bher fra Change. Samtlige har gått i filler altfor fort etter innkjøp, og på toppen av det hele føler jeg med overfalt hver gang jeg kommer ut av butikken.


#33

m^2 sa for siden:

underverker.no har mange av de samme merkene som Bravissimo. (ikke bravissimos egne da). Og en veldig kjekk retur-ordning, hvertfall pre-covid. Og ofte salg!


#34

Pesten sa for siden:

Fant meg 2 gode på Lindex nå :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.