Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gode hudpleieprodukter til en på 80

#1

IzziCreo sa for siden:

Noen tips?

Hun er 80 og har mye rynker. Hva ser jeg etter? Tips til alt av hudpleie er fint, men tenker f.eks. serum, dagkrem. Hun har nok endel produkter, men antakelig ikke spesielt merkebevisst.


#2

Trulte sa for siden:

Ikke noen spesifikke tips, men umiddelbart tenker jeg at det må være en mild krem. 80 åringer har tynn, sensibilitet hud. Så alt som lukter sterkt ville jeg styrt unna min mor er ei jåle, men ville aldri brukt serum. Dagkrem med solfaktor uten særlig parfyme ville jeg gått for.


#3

Addison sa for siden:

Ville hørt på apotek, f.eks. Vichy har mange ulike serier for forskjellig alder og hudtype. Hvis pris er viktig, sjekk No. 7 på Boots-apotek, den serien har også mye utvalg til lavere pris.


#4

Madicken sa for siden:

Min mormor brukte Age Perfect-serien fra L'Oréal, og var veldig fornøyd med den. Hun hadde også noen rynker, selvsagt, men nydelig, myk hud som luktet veldig godt (savner henne :sukk:). Hun brukte både dagkrem og nattkrem i denne serien.


#5

IzziCreo sa for siden:

Takk for tips! Fikk god veiledning på apotek, så da ble det både dagkrem og øyekrem :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.