Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Solkrem ansikt som ser FIN ut

#1

Trulte sa for siden:

Jeg blir blå av disse solkremen, i tillegg synes jeg de ruller av meg. Noen tips?


#2

Geitrams sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med min fra Neostrata.


#3

Gerbera sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med Murad sin Environmental Shield City Skin solkrem www.apotek1.no/produkter/environ-shid-skin-age-def-f50-860508p

« Fargen i kremen korrigerer små fargeforskjeller og tilfører huden glød og utstråling. Passer til alle hudtoner og hudtyper. Egnet for hud med fine linjer og rynker, ujevn hudfarge og -struktur»


#4

Trulte sa for siden:

Wow! Men prisen! Grøss.



#6

Lavender sa for siden:

Apotekets ACO serie for ansikt er bra.




#9

sindrome sa for siden:

Linda Johansens sin :jupp:


#10

Pelle sa for siden:

Jeg liker Cliniderm på liten pumpetube. Kjekk i vesken og er ganske matt.



#12

Karamell sa for siden:

Jeg får kviser pluss eksem rundt nesen av alt. Har en vanlig hudkrem som jeg tåler, men om sommeren må jeg jo bruke solkrem. :mumle: Har funnet en fra La Roche Posay (Anthelios) som jeg tåler greit nok, men den har så ekkel konsistens. Den er fra i fjor den jeg har så burde nok kjøpt ny nå. Jeg har prøvd en annen som har bedre konsistens i sommer, Avene for sensibel, normal og blandingshud, men den er ikke god nok for meg. Kviser på haken og rød rundt nesen (perioraldermatitt).


#13

Bluen sa for siden:

Jeg bruker også Cliniderm, som funker veldig bra her. Har en variant uten pumpe.


#14

Libra sa for siden:

Har du forsøkt med den typen jeg linket til? Spray eller face mist kaller de det vist. Merker ikke at jeg har på noe og den skal ikke smøres ut. Har den i veska og kan lett tas på i løpet av dagen selv om man evt. har make/up på.


#15

Camomilla sa for siden:

Jeg bruker den til ansikt fra Biotherm.


#16

Gerbera sa for siden:

Ja, den må kjøpes når det er rabatt. Men den er så god at den erstatter dagkremen min i sommermånedene, så jeg sparer jo litt der.


#17

Cauchy sa for siden:

Jeg har kjøpt denne og har brukt den et par ganger. Hvordan synes du den lukter? Jeg synes den lukter veldig rart og lurer på om det skal være slik eller om det er noe galt med den jeg har fått.



#19

Gerbera sa for siden:

Lukter litt rart, både den jeg hadde fra før, og den nye jeg har fått.


#20

Trulte sa for siden:

Oppdatering fra meg etter 2 år: bruker cosrx faktor 50. Om sommeren holder det med serum og denne over. Siden den gir god fukt og trekker godt inn. Og lukter supergodt.


#21

Anne C sa for siden:

Den har blitt min favoritt også. Bruker ikke serum, men bare kremen.


#22

scilla sa for siden:

Jeg bruker Dermalogica Age Smart Dynamic Skin Recovery med SPF 50 i ansiktet hele året og er veldig fornøyd med den. Ikke er den klissete og ruller heller ikke av huden.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.