Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Parhelg på Østlandet

#1

apan sa for siden:

Vi har 15 års bryllupsdag og skulle vært i Krakow i oktober. Heldigvis er det mulig å avbestille hotellet og vi har råd til å tape flybilletter til under 3000. Om situasjonen er som nå, drar vi ikke. Isteden kan vi ta bil til et par netter på Østlandet. Hvor ville dere dratt?


#2

Elise sa for siden:

Utdanningsforbundet har et spa-hotell med gode priser, jeg har forsøkt å få med mannen men han mente det var for kjedelig for han. Han hadde sikkert blitt med hvis ungene var mindre og vi hadde større behov for egentid.

Var det Hurdal eller noe, tro? Jeg bare gjetter at du er medlem.


#3

apan sa for siden:

Nei, er ikke det.


#4

Timar sa for siden:

Hva vil dere gjøre? Slappe av/spise/spa? Eller opplevelser? By? Fjell?

Engø gård på Tjøme? Har ikke vært der, men har lyst!
Et av Spa-anleggene, feks Larvik, Kragerø, Holmsbu, Son eller Norefjell?

Byferie til Lillehammer, Tønsberg, Drammen, Kristiansand?

Storbyferie i Oslo? Være turister i egen by, bo på The Thief eller Amerikalinjen, spise på gode restauranter og spasere rundt feks på Sørenga og Barcode?


#5

apan sa for siden:

Ikke spa. Gjerne tur. Tror vi må litt ut fra Oslo. Engø og Refsnes får dårlige omtaler ift pris, føler jeg.


#6

Normy sa for siden:

Hva med en natt i en tretopphytte (Brumunddal) eller glamping?



#8

Lavender sa for siden:

Støtvig eller Fevik Strand hotell for god mat eller avslapning. Scandic havna Tønsberg eller Fredrikstad gamle hotell for litt mer tilbud.


#9

apan sa for siden:

Takk for tips. Skal se på alle! Hva med Norefjell? Muligheten for en skikkelig tur frister.


#10

apan sa for siden:

Tretopphyttene er fulle i helgene dessverre.


#11

Timar sa for siden:

Norefjell spa er et veldig fint anlegg. Du trenger definitivt ikke å like spa for å trives der. Du er rett ut i fjellet når du bor der, men langt fra alt annet. De har god mat! ☺️


#12

Hondacrv sa for siden:

Nordfjell er fint! Så kan du klatre i klatrevegg der, i tillegg til å gå til høgevarde eller litt av turen.


#13

Trixie sa for siden:

Geilo? Hotell og tur i fjellet.


#14

Røverdatter sa for siden:

Geilo med rafting på Dagali kan anbefales.

Jeg bor i gamle Vestfold og syns parhelg i Larvik eller på Engø høres ut som en straff for 15-års elteskap fremfor feiring.

Kunne strekt meg til Kragerø eller en av sørlandsbyene, men Farris bad er meget oppskrytt og Larvik er så langt fra romantisk og sjarmerende det går an å komme.

Reis i hvertfall til Tønsberg eller Fredrikstad om dere må til en østlandsby.


#15

millact sa for siden:

Ligger også hytter i Gjerstad. Sjekket det?


#16

Hondacrv sa for siden:

Me var nettopp på dr holms. Det er så stort hotell, og spisesalen hadde alle salene åpne, så det var veldig god plass, sjølv om hotellet var ganske fullt, og deilig buffet.


#17

IOA sa for siden:

Kragerø Spa med bil kan kombineres med dagsbesøk i både Kragerø og Brevik. Men det er mest sjarmerende i oppholdsvær da.


#18

apan sa for siden:

:knegg:
Vi må jo ingenting. Og ikke til en by. Jeg vet godt at byene her er ytterst variable. Men vi må ta et sted det er lettvint å kjøre til på grunn av usikkerhet rundt alt mulig nå.

I utgangspunktet er all tid som er rolig og ikke forstyrres av barn en bonus. Det er type 4 år siden vi gjorde noe sammen alene sist, med unntak av et par bryllup. Men vi liker å gå tur og ha en plan. Fredrikstad er bare Fredrikstad cup for meg, Tønsberg og Støtvig er jobbsteder. Tror vi heller mot Norefjell. Jeg hater vann i nesa og et begrenset glad i vannaktiviteter, så rafting utgår.




#21

gnuri sa for siden:

Storefjell med halvpensjon- så kan man utforske områdene rundt midt på dagen


#22

Røverdatter sa for siden:

Ja, jeg skjønner det. Jeg bare ser at Larvik og Engø blir anbefalt igjen og igjen her inne. Hver gang skriker min indre stemme «Man blir lurt om man betaler penger for en helg i Larvik!!». :knegg: Jeg måtte bare få det ut.


#23

Blondie sa for siden:

Jeg bor ikke så langt fra Larvik jeg heller, men er ikke helt enig i karakteristikken. Det er da fint nok, om enn ikke så spennende. :knegg:


#24

Tallulah sa for siden:

Jeg liker Farris Bad, men resten av Larvik bruker man opp på maks fem timer. Da har man drukket kaffe på Hungry Heart, gått bøkeskogen på kryss og tvers, tittet på trehusbebyggelsen, spasert langs havnepromenaden og ut på Tollerodden og drukket øl på mikrobryggeriet.

Jeg har i rettferdighetens navn ikke vært på museet, så der kan man sikkert også slå ihjel litt tid.


#25

sindrome sa for siden:

Mikrohyttene i Kragerø?

Har bodd i Kronen og Hobbithytta. Kronen ligger på kanten av en skråning ned mot vannet og kan egne seg. Ganske privat uteområde.



#27

apan sa for siden:

Vi har reservert et stort rom på Norefjell. Tror det blir fint! Takk for alle tips.


#28

Elisabet sa for siden:

På Norefjell ski og spa? Favoritt hotellet mitt. Kom hjemderfra i går etter familietur, men kjempeflott for partur. Ikke så glad i timesvis ikke på spa, men der har de ettbasseng og to boblebad ute. Helt fantastisk flott turområde på Norefjell. Kan tipse om en super plass ågå til. En dulp i juvet mellom to fosser som ikke er så lett å se fra stien. Vi badet, men det var litt kaldt i vannet. :knegg:


#29

Filifjonka sa for siden:

Parhelg i Larvik var ikke noen højdare, helt enig. :D Jeg får regne det som avtjent straff for femten års ekteskap.

Lenge siden vi har vært på Engø nå, men vi hadde bryllupsnatten og bryllupsmiddagen der og det var utrolig fint alt sammen der da. Men det er tjue år siden, og sikkert ti år siden vi var der sist, så det kan være annerledes nå.


#30

007 sa for siden:

Skjønner at vi har ulike preferanser når det gjelder parhelg. :knegg: Vårt «krav» er et rent hotellrom med gode senger, minibar/kjøleskap til bobler, stort bad (gjerne badekar), stor frokostbuffet som varer til klokka 11 og en restaurant i nærheten der en kan få kjøpt OK mat og god vin. Spiller ellers ingen rolle om det er i Larvik eller på Bryne.

Kos dere på Nordfjell, det hores flott ut.


#31

Hondacrv sa for siden:

[QUOTE=007;4917074.

Kos dere på Nordfjell, det hores flott ut.[/QUOTE]

:knegg:


#32

apan sa for siden:

Så bra. Er veldig interessert i tips. Spa er ikke vår greie heller så bestilte ikke pakke med det.


#33

millact sa for siden:

En kollega i Oslo har hytte på Norefjell. Han har fortalt om hvor flott det er. Dere får det nok fint!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.