Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

star sa for siden:

Jeg har så ektefølte drømmer for tiden. Kan ikke huske at jeg har drømt på evigheter.
Vet ikke hva vi har for planer i dag.


#3

celebelen sa for siden:

Ryddepakkedag, før vi endelig skal på ferie. Håper på godt vær, jeg kan trenge noen fine utedager nå.


#4

vixen sa for siden:

Ferie!!! Hurra!!


#5

Timar sa for siden:

På vei hjem fra ferie. Tredje dagen på farten, og nå vil alle komme seg hjem. Vi skal besøke venner i Trondheim i dag, og så får vi prøve å komme oss helt hjem etterpå. Ferietur er fint, men jammen blir det bra å komme hjem etter over 2 uker på loffen også!


#6

Hondacrv sa for siden:

Heime fra ferie! Deilig! No skal eg ikkje møte folk før eg skal til kjæresten i mårra, og begge deler passer meg ypperlig. Jaja, jenta møter eg jo, me skal rydde i andre et.


#7

Fersken sa for siden:

Skal ut å kjøpe jakke som tåler regn og vind til snart-tenåringen. Spent på om vi finner noe som er godkjent og ikke koster en formue.


#8

ingling sa for siden:

Sto opp til sol på Sunnmøre, nå regner det. :knegg: Sånn er det! Ingen store planer for dagen, jeg har bok. :nemlig:


#9

Blånn sa for siden:

God formiddag! Jeg har skaffet oversikt over hva slags turklær guttene (og jeg) mangler. Lurer på om vi skal handle i dag? Jeg mangler skallbukse, mellomste regnbukse og minste turbukse. Mulig det er litt lite ull/fleece som passer også (minste var vel omtrent 165 cm for et år siden og omtrent 183 cm i år - utfordringen er at han i tillegg er tynn som en strek). Ellers er planen klesvask, rydding og en tur i skogen. Men først litt strikking.


#10

millact sa for siden:

Vi har kjørt til Rogaland i øspøsregn.


#11

Martis sa for siden:

Øspøs! Fisketuren til Harestua utgår med høye kneløft og jeg later som vi er på en hytte og vurderer å fyre i peisen. :knegg:


#12

Martis sa for siden:

Det er mye bra salg på Skogstad nå Blånn, om du ikke allerede har fått handlet. De har butikk på Metro feks.


#13

Blånn sa for siden:

Kanskje vi skal kjøre innom fabrikkutsalget til Skogstad i Olden når vi er på ferie? For i dag endte jeg opp med å furte. :knegg:


#14

Fersken sa for siden:

Skogstadbuksene ble alt for vid om de skulle passe i lengden, men fant en turbukse på Obs som passet i både form og farge.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.