Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

Stompa sa for siden:

Morn. Prøver å snu døgnet tilbake. Trøtt. :kaffepc:


#3

Hondacrv sa for siden:

Hinsides tidlig frukost pga tidlig fysioterapitime. Men sola skin!


#4

Blondie sa for siden:

Jeg våknet uanstendig tidlig som vanlig. Litt bortkastet, siden jeg ikke har noen planer for dagen. Det er sol her også, det hjelper veldig!


#5

Addison sa for siden:

God morgen! Sol og litt skyer i vest, blank fjord og verdens fineste utsikt fra barndomshjem-kontoret! :elsker: Jeg er den eneste våkne i huset, de andre 6 sover fortsatt. Hadde en fin tur med de fire ungdommene i går, jentene mine og nevø og niese, nokså gjørmete, men kom da opp over tregrensen og så havet. :hjerter: 5 par skitne sko/støvler og en haug med turtøy som må i vask. :knegg: Nuvel, nedtelling til F nå, F-4! Fredag er F-dagen!


#6

Fersken sa for siden:

Første virkedag av ferien og jeg måtte tidlig opp. :dramaqueen:

Eldste er sendt av gårde på en ukes tur sammen med bestevenninne, vi andre skal ha rolig uke hjemme og gjøre ting vi ikke har fått til i hverdagen til nå.


#7

vixen sa for siden:

Første skikkelige feriedag! Regnet helt kreisi i natt. Vi pakker oss på hytta idag og har base der neste uka.


#8

Martis sa for siden:

Endelig fint vær! I dag får vi nye skap, så det er fullstendig kaos her med innholdet fra 5 meter skap i diverse dekk og ikeaposer. :knegg: Men det blir skikkelig bra når det er ferdig!


#9

Blånn sa for siden:

I bilen på vei til Sunnmøre. Det blir bra. Men relativt trangt i bilen med tre lange ungdommer. Stemningen er god, da.


#10

Fintdethei! sa for siden:

Høstferien min fortsetter på tredje uken. Var på Østlandet i helgen, med håp om sol. Hva skjedde? Sol i vest og pissregn i øst. Vel, vel vi snakker vel fortsatt i-landsproblemer.
Kom hjem inatt, så det blir en rolig dag. Håper å få testet noen nye joggesko idag, helst i oppholdsvær.


#11

007 sa for siden:

Jeg har hatt underholdning i en halv time nå, og sett på at naboen har bakset med å rygge den nykjøpte campingvogna ut fra gårdsplassen og ut på veien. Og nå skal de altså ut og kjøre på smale, trafikkerte vestlandsveier. :himle:


#12

Pappalille sa for siden:

Jeg skal ut i dag. Håper å finne modne blåbær, men om det eneste jeg finner er skauen er det helt greit det og. Det hadde vært hyggelig å få med flere fra familien, men det ser dårlig ut så langt. :knegg:


#13

Blå sa for siden:

Hjemme etter to uker på ferie. Klesvask og hagestell står på planen. Og kanskje litt trening


#14

Pelle sa for siden:

I dag har vi sendt et barn på Tomm Murstad sjøleir og ett barn til besteforeldre. Jeg skal jobbe, men hverdagen blir jo ganske chill.


#15

star sa for siden:

11 grader og regn her. Ikke at jeg dveler så veldig over det. Det er plassen som gjelder.


#16

millact sa for siden:

Hjemme etter noen dager i Stavanger og Ryfylke. Godt å komme hjem igjen. Har allerede fått satt på en maskin med klær. Om litt blir det vin og tv.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.