Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hundepass/kennel Trondheim

#1

Polyanna sa for siden:

Plan A for hundepass gikk i vasken, så vi må finne et sted for hunden i 4-5 dager. Er det noen som har en anbefaling? Ser at det finnes en del private passere, men jeg går meg litt vill i alternativene.

Anbefalinger?


#2

Libra sa for siden:

Hvilken type hund og når er det snakk om?


#3

Polyanna sa for siden:

Liten labrador, 29./30.7 - 3. august.

Verdens snilleste, selvsagt. :knegg:


#4

Libra sa for siden:

:humre: selvsagt. Hvis du hjelper meg med verdens beste kontaktannonse kan det være jeg greier å selge det inn til husbonden. Hvis det er noe dere kan tenke dere altså. Vi har hatt hund tidligere.
Så det søteste bildet du finner og litt informasjon type alder, kjønn, aktivitetsnivå + en liten beskrivelse av hvor søt og snill den er. :humre: Så kan jeg i løpet av kvelden avklare om jeg kan anbefale oss. :D


#5

Polyanna sa for siden:

Å!! :hjerter:

Sender prikk med instakontoen hennes!

Hun er en liten og nett og vakker labradorjente som er verdens blideste og menneskekjære hund. Fra hun som passet henne sist: «hun er jo så grei at hun kunne flyttet inn». Elsker folk og dyr. Blir ellevilt glad av å hilse på. Lettvint, uten nykker og ikke redd for noe. Hun kan finne på stikke av for nye eventyr og nye venner, det er litt plagsomt. Ellers aldeles strålende lett å ha med å gjøre.
:hjerter:


#6

Polyanna sa for siden:

Bilde tatt av hun som passet henne sist.


#7

Libra sa for siden:

Så nydelig. :hjerter: Ser ut som ei aktiv lita ei. :humre: Hvor mye aktivitet trenger hun (eller er hun vant til) for å være tilfreds? Ser ut til at hun trives godt med å løpe fritt, men vi har ikke så mange muligheter for det rundt oss her.


#8

Adrienne sa for siden:

Hun er supergodt oppdratt og er fin å gå tur med for hun kan faktisk gå fot. Og hun er grei å ha i hus (så lenge man ikke har hund i hus allerede som er ganske territorial).


#9

Polyanna sa for siden:

... eller som husker henne som komplett ellevill valp som i tillegg var så frekk at hun stjal en kos fra den territoriale sin pappa. :knegg:

Hun får av og til 500 meter tur, av og til to mil og er like happy uansett. :knegg:


#10

Libra sa for siden:

Da har jeg en anbefaling å komme med. :D Kan anbefale meg og husbonden på det sterkeste. :D Og for orden skyld: betingelsen er at vi ikke skal ha betaling. Så har vi den saken ut av verden med en gang.

Sender deg PM med navn og telefonnummer så kan du få spørre om det du vil spørre om for å sjekke om dere vil sette bort hunden til oss.


#11

Teofelia sa for siden:

:hjerter: :hjerter:


#12

him sa for siden:

Ja, enig med Teofelia! :hjerter:


#13

Pøblis sa for siden:

Ja! :elsker:


#14

mkj sa for siden:

Det er veldig koselig å være feriehundpasser! Gled dere!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.