Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg kan melde om at campinghytta vi bor i for natten verken har måleskje til kaffe eller litermål. :lol: Merkelig syntes min mann. Jeg synes ikke det er fullt så merkelig. Plan for dagen er å kjøre Stryn-Geiranger-Trollstigen-Dombås-Oslo.


#3

Blondie sa for siden:

Det regner, ikke så lite heller. Planen for dagen var å gå skogstur med ei venninne, men jeg lurer på om det blir litt vel friskt. Først, mer kaffe.


#4

Magica sa for siden:

Jeg er på jobb og det er deilig temperatur ute og værutsiktene ganske fine for resten av uka. Stille på jobb... er vel bare å nyte det.


#5

Blå sa for siden:

Jeg er også på jobb. Det vil si på soverommet mitt.

Det blåser og regner og jeg har null motivasjon. :sur:

Akkurat nå har jeg ikke noen morsomme planer å se frem til heller.

Det kan vel egentlig bare gå oppover.


#6

Fersken sa for siden:

Pakker siste rest før vi reiser avgårde til Bergen. Men først litt kaffe. :hyper:


#7

007 sa for siden:

Pissregn, som vanlig denne sommeren. Det blir en lang høst når høsten begynner i juli. :sur:
Stiv og støl etter styrketrening i går, håper zumbatimen i kveld gjør susen.
Mannen er på jobb, ungdommene ferierer i sengene sine når de ikke jobber selv, og jeg skal strikke en arm på babyjakka jeg holder på med.


#8

Fintdethei! sa for siden:

På jobb denne høstdagen, jeg også. Det er lovnader om bedring i været mot slutten av uken, håper det stemmer. Jeg savner kollegaer, helt stille her i kroken jeg sitter. Burde jo vært dørgende effektiv, da..


#9

polarjenta sa for siden:

Jeg er oppe, guttene sover. Ingen store planer for dagen. Ser ut som det blir fint vær i dag også, så jeg bør vel vurdere å gå meg en tur.


#10

star sa for siden:

Sol her. På tomta ved siden av er det nå rene campingplassen i tillegg til huset. Full fart der når vi gikk og la oss i går.


#11

amo sa for siden:

Jobb her også, men fri i morgen.
Vi hadde storbrann i nabolaget i går, og 10 pytonslanger i huset som brann. Herre min hatt, har ikke tenkt tanken på at det er pytonslanger i nabolaget, grøss og gru.....


#12

Toffskij sa for siden:

Jobb og regn her også, men endelig, ENDELIG er jeg IKKE på hjemmekontor, for UB har åpnet halvparten av lesesalsplassene sine! :lykkelig: Egentlig bare for studenter, men siden jeg er absolutt helt alene i mitt hjørne av tredje etasje, tenker jeg vi sier det er greit. :nemlig:


#13

Mex sa for siden:

Sitter på Rush og lurer på hvor skadet hørselen blir etter et par timer her.. :gal:
On the plus side; Unger blir aktivisert i regnværet..


#14

Matilda sa for siden:

Jeg har huset fullt av unger, og har lagd pannekaker av 12 egg. :knegg: Nå ser jeg Store maskiner med minstenevøen og synes det er ganske koselig, siden han tross alt skal hjem i løpet av dagen, så jeg kan se noe annet i kveld. :hjerter:


#15

Pappalille sa for siden:

Bleh. Bare Bleh. Møkkavær. Møkkadag.


#16

polarjenta sa for siden:

Nydelig dag i dag. Har vært på besøk hos venninne, koselig.


#17

ingling sa for siden:

Vi er hjemme! Har hatt superfin og avslappende sunnmørsferie, og det var vanskelig å dra fra mamma, men veldig godt å komme hjem!


#18

millact sa for siden:

Vel tilbake i hytten etter Vemork og to seterbesøk i pøsregn.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.