Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pizzaovn: Pellets eller ved?

#1

IzziCreo sa for siden:

Hva vil du anbefale? Vi har fått ny pizzaovn og lurer på hva som blir best. Er ikke veldig stor, så uansett så må veden flises endel opp.


#2

Syrinx sa for siden:

Hvilken ovn har dere?


#3

Nextlife sa for siden:

I følge pizzanerdene gir pellets best smak, men er litt styrete med ofte påfylling og den i alle fall på Ooniovnene trenger den god trekk (vind).


#4

IzziCreo sa for siden:

Dansk ovn. Tisvilde.


#5

IzziCreo sa for siden:

Ok. Godt å vite.


#6

Syrinx sa for siden:

Kjenner ikke til den. Ville prøvd begge deler og sett hva jeg likte best.

Uansett, gratulerer med ovn!


#7

Syrinx sa for siden:

Jeg har pelletsovn. Det er litt pes med fyringa synes jeg, og noen ganger ble det litt bismak av pelletsen. (Det kan selvsagt ha med valget av pellets å gjøre.)

Bytta ut brenneren nå og fyrer med gass. Veldig mye enklere å holde kontroll på varmen, noe som passer fint når det skal stekes 4-5-6 pizzaer.


#8

IzziCreo sa for siden:

Takk. Ja, jeg synes ikke det frister med smak av noe annet enn pizza, men vi får prøve oss litt frem :nemlig: Har ikke spist hjemmepizza (kun på restaurant) på denne måten før så er spent. Noen tips og triks?


#9

Nextlife sa for siden:

Jeg anbefaler Facebookgruppen Pizzabakerne, et enormt gjeng med pizzanerderder som har en enorm glede i å dele kunnskap og erfaring.
Vanvittig gøy å følge denne gjengen som stort sett er velvoksne menn som virkelig lever og ånder for pizza og der hver minste element i prosessen blir gjenstand for et lite forskningsprosjekt. :knegg:


#10

IzziCreo sa for siden:

Fantastisk! Må sjekkes ut :knegg:


#11

Syrinx sa for siden:

Men vær forsiktig med å spørre om noe som noen i den gruppa har spurt om før. Da blir du halshugd og i verste fall muta for en mnd. :knegg:


#12

IzziCreo sa for siden:

Typisk mannfolk i sånne grupper :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.