Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan oppbevarer du våtdrakter

#1

Mex sa for siden:

Med nye interesser kommer nytt utstyr, og nye utfordringer.
Hvordan oppbevarer du våtdrakter på en god måte i sesong? Innendørs? I garasje/bod? Henger du dem opp og lar den henge? Pakker dem ned når de er tørre?
En ting er å pakke dem bort til vinteren, det skal jeg nok finne en løsning på. Men nå i sesongen, hvor de brukes stadig vekk. Jeg kan ikke ha dem hengende på et klesstativ på vaskerommet hele sommeren.
Vi har plutselig 4 våtdrakter, 4 redningsvester og tilhørende våtdraktsko som jeg må finne plass til i ett hjem med altfor lite lagringsplass. Jeg har garasje, vaskerom og et overfylt klesskap i entreen. Ingen bod verken ute eller inne.
Tips?


#2

Cuyahoga sa for siden:

Våtdrakter henger på verandaen til de er tørre, og stappes i egne trådkurver i «grovgarderoben» ellers. Vi har et rom dedikert til yttertøy, turklær og treningstøy, og tilhørende sko og utstyr. :flau: Redningsvester og brett har en egen kasse i garasjen.

Bruke en plastboks som er stor nok og som kan stå i boden eller garderoben eller garasjen som de kan ligge i når de er tørre, sammen med brett/kano/hva dere har? :)


#3

meisje sa for siden:

Etter spyling etter bruk henger de ute til de er drypptørre med vrangen ut, så på vaskerommet om de trenger ytterligere tørk, til slutt henges de inn i eierens klesskap til de skal brukes neste gang.

Vester og badesko oppvarmes i 2 bokser i garasjen, samt med maritimt leketøy, dvs brett/badeleker/strandtennis o.l.


#4

zinatara sa for siden:

Jeg spyler og tørker dem etter bruk og så blir de hengt opp i et garderobeskap i gangen.


#5

Mex sa for siden:

Kjøpe en diger plastboks på jula i dag. Samt ny oppbevaringshylle til garasjen. Så får vi se om det blir orden på rotet..


#6

millact sa for siden:

De henger i garderoben. Har en garderobe rett innenfor boden hvor jeg oppbevarer klær som ikke brukes ofte.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.