Jeg har nettopp stavmikset 1/2 løk, 1 fedd hvitløk, en halv søtpaprika og en halv champignon. Jeg trodde kaaaanskje det skulle bli stivt nok til å steke små baller med dette (nesten som pommes noisettes). Det ble slurpevått. Hva kan jeg ha oppi slik at det blir stivt og jeg kan steke i baller? Potetmel? Annet?
Jeg kom på etterpå at egg kanskje var litt bløtt ja. Griljermel kan du vel kanskje lage selv, dersom du ikke har til en annen gang. Enten tar du tørt brød om du har, eller så kan du helt sikkert tørke i stekeovnen og så smuldre opp.
(stopp meg om jeg tar feil, for her bare grubler jeg litt.. Har aldri gjort selv)
La oss få vite hvordan det ble til slutt da. Moro å eksperimentere litt. (og litt moro også når det slår helt feil synes jeg da. :p)
:lykkelig: De ble gode. Etter noen skjeer potetmel, mye maizena, men mest strøkavring ble de stekbare. De ble gode. Kunne sikkert droppet noe av utblandingen, for de ble ikke så smakssterke som jeg hadde håpet, men mer enn spiselig. Har tatt bilde t.o.m. Kommer senere.
Potetmos hadde absolutt vært noe å blande hele suppa inn i ja. Ikke for å steke som baller, men for å sprite opp potetmosen.
Det blir neste eksperiment.