Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg har eksperimentert, hjelp meg å redde det i land

#1

Myrsnipa sa for siden:

Jeg har nettopp stavmikset 1/2 løk, 1 fedd hvitløk, en halv søtpaprika og en halv champignon. Jeg trodde kaaaanskje det skulle bli stivt nok til å steke små baller med dette (nesten som pommes noisettes). Det ble slurpevått. Hva kan jeg ha oppi slik at det blir stivt og jeg kan steke i baller? Potetmel? Annet?


#2

Sita sa for siden:

Hva med egg?


#3

Myrsnipa sa for siden:

Det er jo veldig vått det også da....


#4

Eia sa for siden:

Griljermel eller smuldret brød?


#5

Myrsnipa sa for siden:

Aner ikke hva det er engang, men sjekker skapet...:løper:


#6

Myrsnipa sa for siden:

Hadde ikke. HVa med Maizena?


#7

Myrsnipa sa for siden:

Hjelp da. :fortvilt:


#8

Myrsnipa sa for siden:

Nå har jeg rørt ett egg i fordi det smakte veldig sterkt løk....


#9

DM sa for siden:

Hva med å helle vann og grønnsaksbuljong oppi og helle det over maten som saus?


#10

Myrsnipa sa for siden:

Jeg ser at det er 8 stykker som ser på tråden. Svar da for pokker. :gaah:


#11

Myrsnipa sa for siden:

Hmmm...lur idé. Bare at jeg ikke har grønnsaksbuljong. Hvordan kan jeg ellers lage dette om til en saus?



#13

Myrsnipa sa for siden:

:tilber: Selvsagt. Da får jeg bare lete og se om jeg har det.


#14

Sita sa for siden:

Jeg kom på etterpå at egg kanskje var litt bløtt ja. Griljermel kan du vel kanskje lage selv, dersom du ikke har til en annen gang. Enten tar du tørt brød om du har, eller så kan du helt sikkert tørke i stekeovnen og så smuldre opp.

(stopp meg om jeg tar feil, for her bare grubler jeg litt.. Har aldri gjort selv)

La oss få vite hvordan det ble til slutt da. Moro å eksperimentere litt. (og litt moro også når det slår helt feil synes jeg da. :p)


#15

kiddo sa for siden:

Du kan ikke mose nedi litt poteter eller potetmos da, så blir det grønnsak-potet-noisetter :)


#16

Myrsnipa sa for siden:

:lykkelig: De ble gode. Etter noen skjeer potetmel, mye maizena, men mest strøkavring ble de stekbare. De ble gode. Kunne sikkert droppet noe av utblandingen, for de ble ikke så smakssterke som jeg hadde håpet, men mer enn spiselig. Har tatt bilde t.o.m. Kommer senere.


#17

Vimsen sa for siden:

Du er skikkelig søt og rar på en gang, snipa. :klem:


#18

Fara sa for siden:

Så bra da:riktig:

Ser deg for meg der du springer mellom datamaskina og kjøkkenet:fnis:


#19

Myrsnipa sa for siden:

Potetmos hadde absolutt vært noe å blande hele suppa inn i ja. Ikke for å steke som baller, men for å sprite opp potetmosen.
Det blir neste eksperiment.


#20

Myrsnipa sa for siden:

Her er bilde av herligheten.


#21

DM sa for siden:

Spennende! :)


#22

Azi sa for siden:

Jeg hadde tatt noe persille inn i der og laget pizza og brukte dette som sausen. Det hadde smakt deilig! ;)


#23

Myrsnipa sa for siden:

:noterer:


#24

Kate sa for siden:

Nå ble jeg skikkelig sulten altså! :mad:


#25

Skilpadda sa for siden:

Så fint. :) Strøkavring og griljermel er ellers omtrent det samme, så vet du det hvis det dukker opp i en senere oppskrift.


#26

Myrsnipa sa for siden:

Åja. :flau:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.