Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

St. Pauls blue

#1

Bayone sa for siden:

Er det noen av dere som har malt i fargen St. Pauls blue? Er dere fornøyd med fargen? Jeg lurer på å male med den på stuen i nytt hus men er usikker på om den blir for mørk. Damen på malingsbutikken anbefalte den sammen med Ascot (en gråfarge).

Ellers tar jeg gjerne imot tips på fine blåfarger.


#2

Polyanna sa for siden:

Jeg syns Byge er vakrere. :hjerter:


#3

Smash sa for siden:

Vi har hatt den i 4 år nå. Begynte med den på stua, og har den nå både på kjøkkenet, trappoppgangen og gangen. Har fått masse skryt, og er fortsatt veldig fornøyd med den. Vanskelig å finne en finere blåfarge spør du meg. Den er rolig og behagelig å hvile øynene på.


#4

Charlie sa for siden:

Synes den er veldig fin. Har den som fondvegg, kombinert med Linblå.


#5

Nada sa for siden:

Liker den veldig godt, har den i gangen og trappeoppgangen. Har fått mye skryt, til og med dørselgere har kommentert og spurt etter fargen.


#6

Matilda sa for siden:

Vi har den i stua, og jeg elsker den. :hjerter: Hos oss gjør den et ganske stort og kjedelig rom mye lunere. Vi har brune sofaer, hvite møbler og mange grønne planter, og jeg liker kombinasjonen av det og kontrastene det gir veldig godt.


#7

Bayone sa for siden:

Takk for svar, da går det mot den her også. Vi har mye vindu så det er ikke så store veggflater. Så blir det Ascot i gangene.


#8

scilla sa for siden:

Du kan også sjekke ut fargen Hague Blue fra Farrow&Ball. Yngste har den på rommet sitt og den er veldig fin!:hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.