Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Solid og god parasoll

#1

Svanen sa for siden:

Vi har en stor og deilig terrasse nå med fliser, men trenger solskjerming der vi sitter på ettermiddagen. Vi vurderte markise, men heller mer mot stor og solid parasoll, gjerne slik firkantet "hengeparasoll".
Prisene varierer voldsomt. Jeg vil ha noe som varer i flere år, ikke en sesong. Bør være lett å åpne/justere. Så må den jo tåle noe vind, men vi har den nok ikke åpen når vi ikke sitter der.
Har fått "bursdagspenger", så kan nok betale et par tusen kr om den er solid og bra.

Noen tips? Vi har de vanlige lavprisbutikkene (ala biltema, jula osv), plantasjen, jysk, flere byggvarekjeder o.l. i nærheten. Gjerne kjedelig og grå/ensfarget.


#2

Teofelia sa for siden:

Vi har en fra Plantasjen, som vi betalte 1500-isj for noen år siden. Jeg syns den er ganske ræl. Mye av mekanikken er i plast, og brekker fort. Stoffet har falmet veldig.

Følger med for tips om gode, solide parasoller.
#5

veobra sa for siden:

Vi har en mindre fra ikea. Den har bare vært hos oss snart to sesonger. Den fungerer i alle fall helt fint. Vi pakker den inn i trekket, drar et lite hylster over, når den ikke er i bruk.Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.