Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

star sa for siden:

Stod opp 5.30 og sitter nå hurtigbåten. Vesentlig færre reisende enn vanlige.
Jeg vil ikke hjem. :sukk:


#3

Trixie sa for siden:

God morgen.
På tur i Oslo.
Venter på frokost, fått utdelt tidspunkt.
Ellers prøve å få med oss nye biblioteket osv. før vi skal hjem.


#4

Blå sa for siden:

God morgen.

Jeg er på jobb, på kontoret, for første gang siden ferien. :lykkelig: Og jeg husket både inngangskortet mitt og koden.


#5

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg ligger fortsatt og drar meg i senga. Plan for dagen er klesvask og nyte sola. Gå en tur i skogen? Klippe plen? Har definitivt en plan om at mannen skal fikse middag. :knegg:


#6

007 sa for siden:

Jeg skal til frisør i dag, og det trengs. Trening i kveld, og ellers skal jeg sulle litt inne i gråværet.


#7

Blondie sa for siden:

Jeg skal få nytt pass i dag, frisørtime i morgen. Dårlig planlagt! :knegg: Jeg har en seriøs cocker spaniel-look gående, tipper frisøren får seg en god latter. Jeg var der sist i februar.


#8

amo sa for siden:

Jobb til kl. 14, så lege med lillesøs. Mann på jobb, så en treningsøkt hos han i kveld.
Satse på at værmeldingene slår til, da blir det Voss i helgen. xxx


#9

Tjorven sa for siden:

Vi kom hjem i dag morges etter noen dager i København. Det føres som litt ordentlig ferie, og var veldig godt. Vi har fått gjort masse Danmark-ting - spist rød pølse, syklet tur, vært på Tivoli. Stemningen har vært god, og jeg er så takknemlig.


#10

Stompa sa for siden:

Jeg sitter og går over forsikringene mine, som fornyes om noen uker. Har konkludert med at bilen min er overforsikret - har fortsatt toppkasko, på en 12 år gammel bil. :himle: Kan sikkert gå ned til vanlig kasko, men sparer bare 700 kroner på det, mens minikasko vil halvere årssummen. Pengemessig fristende, men man mister jo mye da ...


#11

annemede sa for siden:

Har trent. Det er det ferien har gått til. Godt jeg er glad i å trene da. Lurer litt på hvordan få til tre styrkeøkter i uke i tillegg til jogging og svømming, men det ordner seg vel.


#12

Fersken sa for siden:

Vi har startet på andre etappe etter et par kjekke dager hos venner i Bergen. Kjørt fra regn og funnet delvis sol og delvis opphold.


#13

Adrienne sa for siden:

@Stompa: Har du råd til å måtte kjøpe ny bil om du skulle havarere? I så fall ville jeg redusert dekningen min. Andre ting du kan gjøre for å få ned prisen er å sjekke hvor mange km du har forsikret og om du virkelig kjører så mye. Og selvsagt ta den obligatoriske ringerunden til andre selskaper og se om de kan matche. Det er enklest å gjøre nå som du har papirene klar uansett, for da er det lett å be om tilbud på akkurat det samme som du har nå. Hvis du er fagorganisert og har gjennom fagforeningen kan det dog være lite å hente, for de avtalene er som regel bra.

Her nytes deilig vær og rolig dag. Krangler med vaskemaskinen (og google førte meg til FP :knegg: ). Ser ut til at vi kanskje må bytte den ut, og det gjør vondt i lommeboka å tenke på.


#14

Toffskij sa for siden:

Herregud så deilig det er å jobbe i ro og fred og IKKE HJEMME med det jeg egentlig har lyst til å drive med! I dag har jeg gravd fram min indre hacker, løst en masse problemer og føler meg som Gud. :knegg:


#15

Toffskij sa for siden:

En ekstra bonus er at mann og barn er på Tusenfryd (som jeg hater av hele mitt hjerte) og koser seg uten meg. :glis:


#16

star sa for siden:

På siste etappe. Savner sjøen og fjella allerede.


#17

Maverick sa for siden:

Yo. Jeg er alene med fireåring plutselig, (storebrødrene har stukket av på ferie), i dag tester vi en liten tur på kontoret, og enda mer spennende - første dopfrie dag for mor etter søndagens prolapskollaps.


#18

Stompa sa for siden:

Adrienne, TAKK for den kommentaren om forsikring via fagforbund - sjekket nå, og det er helt ekstreme summer å spare ...


#19

Adrienne sa for siden:

Bare hyggelig, Stompa!


#20

star sa for siden:

Vært en time hjemme og de 2 koffertene og bagen er pakket ut av. En vask er satt på og jeg mangler bare å rydde bort "dillet".


#21

millact sa for siden:

Hjemme fra ferie. Ble et glass rødvin nå. Var et godt stykke å kjøre hjem siden vi startet såpass sent.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.