Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

007 sa for siden:

Jeg tror det er sol ute. :sjokk:
Vi skal guide sønnens svigerforeldre rundt i fylket i dag, så tidlig På’an. Drinker og hotellovernatting i kveld, for i morgen har vi bryllupsdag. Jeg har regnet meg frem til 28 år, og det er ikke verst for to 48-åringer. :humre:


#3

Blå sa for siden:

Gratulerer på forskudd med bryllupsdagen 007. Det er imponerende.

Det er sol ute. Jeg sitter ved spisebordet, men skal snart flytte meg til et annet rom ettersom andre har begynt å stå opp.

I dag skal jeg bare jobbe halv dag og så skal jeg ha god tid til å handle og lage mat til middagsgjester og kanskje plukke litt blåbær og kanskje være litt i hagen.

Helgen går med til barneselskaper, barnevakt og flyttehjelp. Slik er det å ha en yngre utvidet familie. :D Men det blir hyggelig.


#4

Trixie sa for siden:

Grattis 007.

Det er sol ute, snart løpetur og deretter stranda :jippi:


#5

Selma sa for siden:

Grått ute enda, men sola skal visst dukke opp. Avspasseringsdag i dag, så jeg har en rolig start på dagen. Har tenkt å gå til byen for å kjøpe garn og eller tilbringe mest mulig av dagen i hagen


#6

star sa for siden:

Skravletime unnagjort. EU kontroll litt senere.


#7

løve70 sa for siden:

Grattis 007!
Sitter og venter på at ungdommene skal stå opp slik at vi kan dra på stranda.


#8

Martis sa for siden:

Grattis 007!

Sol og varme i nord igjen. Og strand igjen, må jo utnytte disse dagene, fisking og fjellturer må vente. :knegg:


#9

Frøy sa for siden:

Endelig sol her også, skal benytte den med å ta med jentungen på bytur til Stavanger. Shopping, is og god lunsj må være innafor.


#10

millact sa for siden:

Siste feriedag. Hvor ble de tre ukene av?

Sol, men alle er trøtte etter ferie. Første vaskemaskin er satt på.


#11

Fersken sa for siden:

Jeg er på Nordvestlandet og der er det overskyet for øyeblikket. Det er meldt strålende vær i morgen. Det passer bra, det kjennes ut som vi trenger en hviledag i dag etter lang kjøring i går.


#12

Chablis sa for siden:

Gratulerer på forskudd 007.


#13

Blondie sa for siden:

Jeg har gått tur, vært hos frisøren (de to lot seg kombinere) og klippet gresset. Nå føler jeg meg flink og effektiv. :knegg:


#14

Stompa sa for siden:

Jeg har flyttet bilforsikringen og endte opp på rett over halve prisen av det jeg fikk i det gamle selskapet med fornyingen som nettopp kom. :sjokk: Nå teller jeg på knappene om jeg skal løpe først, så vaske hus, eller omvendt.


#15

Kaija sa for siden:

Har frustrert meg grundig over faren min. Nå skal jeg ut og handle. Må rekke å bake en kake til 50-årsdag. I kveld er det nyoppstartet vinklubb. Det blir kjekt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.