Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Husdyr i postkassen

#1

meisje sa for siden:

Vi er så heldig å ha fått husdyr som har bosatt seg i postkassen. Jeg tror dessuten at de har blitt flere av dem, og det er på tide å bli kvitt dem.

Jeg vet ikke hva slags insekt det er, men de er svarte, kan minne om en mellomting mellom maur og biller. De kryper ut gjennom dreneringshullene når jeg åpner lokket. Og kommer raskt tilbake.

Hvordan går jeg frem? Jeg har aldri vasket inni postkassen de 11 årene vi har bodd her, er det noe jeg burde gjøre. Kan jeg satse på at å spyle vil gjøre susen, eller må jeg bruke noe middel? Evt bør jeg heller kjøpe inn en ny postkasse ?



#3

Charlie sa for siden:

Saksedyr har vi hatt i kassa fra tid til annen. Gjør ikke noe med det. De er ikke farlige for post eller mennesker, mest at de kanskje kan være litt ekle for noen. Forsvinner av seg selv når det blir kaldere.


#4

Bloppy sa for siden:

Det er ikke flyvemaur? De svermer i disse dager.


#5

Turban Smukk sa for siden:

Jeg får saksedyr i postkassen på denne tiden, det varierer litt fra år til år, og jeg har fått det i ulike boliger. Det er ekkelt, men heldigvis en kort periode. Det var verst da vi abonnerte på papiraviser og det drysset ut kryp ved kjøkkenbordet da vi åpnet dem. Iik

Så jeg stemmer på saksedyr/klypedyr. Du kan kjøpe en spray på Jernia e.l. og spraye nedi (permetrin), det hjelper. Ny postkasse hjelper ikke.


#6

meisje sa for siden:

Det er nok saksedyr som holder hus der. Kan virke på teksten i linken at de blir borte fra postkassen av seg selv? Man kan visst støvsuge dem bort, kanskje en mulighet. Eller den insektsprayen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.