Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips til aktiviteter ca en times omkrets rundt Stavern?

#1

Bloppy sa for siden:

Poden på 15 og jeg har en uke alene i Stavern, og lurer på om noen har tips til ting å finne på? Vi har med oss sykler og er på en av campingplassene i Naverfjorden. Vi har med turtøy også. Utendørs og innendørs aktiviteter er like velkomment. Vi vet om og har testet ut Høyt og lavt parken i Vestfold tidligere.

Og vi har bil. :knegg: Så en times tid i omkrets fra oss er tenkt med bil ja. Ikke sykkel. :humre:


#2

Elise sa for siden:

Gravity Tønsberg. (trampolinepark)

Is eller lunsj i Helgeroa eller Nevlunghavn.

Sykkeltur til Helgeroa og tilbake.


#3

Trixie sa for siden:

Gravity ligger i samme bygg som «høyt under taket» klatrepark.


#4

Røverdatter sa for siden:

Er ikke 15-åringer litt for store til Gravity?

Spørs selvsagt på interessen, men vi liker å ta dagsturer til Tønsberg. Fylkesmuseet med Slottsfjellet, Haugar (kunst/utstillinger), koselig bryggevandring med innlagt lunsj, shopping. Og gjerne også med en tur til Åsgårdsstrand og Munchs hus.


#5

Elise sa for siden:

Min 15-åring elsker fortsatt trampolinepark, men mulig hun ikke hadde giddet alene. :vetikke:

Dere må ta en tur til Mølen hvis dere ikke har vært der tidligere. Det er i sykkelavstand hvis dere liker å sykle, også i gangavstand hvis dere vil ha en dagsmarsj på kyststien. Litt avhengig av hvor interessert 15-åringen er i å tenke skole utenfor skoleåret, går det an å lese seg litt opp om området i forkant, og ta et dypdykk i steinutstillingen som er der. Man kan også kjøre dit, men det kan være vanskelig å få parkert i helger når det enten er veldig fint vær eller veldig mye vind. Populært sted å ta bilder når det er litt vær. Det går også an å parkere f.eks i Nevlunghavn, gå til Mølen via vegen og så tilbake via kyststien, eller lignende. Min 15-åring synes riktignok Mølen er noe av det dølleste som finnes, men jeg håper at det finnes andre som liker stedet. :glis:

Dere bør uansett gå et strekk av kyststien, uansett hvor dere starter.


#6

Bloppy sa for siden:

Takk for tips! Keep them coming. :vilha:
Mølen er allerede foreslått for 15’åringen. Han skjønte ikke helt poenget. :knegg: «Bare en masse rullestein?» Vi var på fin tur i går da. Til Smørvika/Styggås. Der var svabergene helt fulle av dype striper. Rester fra istiden. Det synes han var litt tøft da. Så vi får se.


#7

scilla sa for siden:

Det er freesbee-golf i Stavern, pizza på Pakkuset i Larvik, padle i Farris.



#9

Elise sa for siden:

Skien, ikke Porsgrunn. Escape room du linker til der.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.