Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan tilbringer du en regnværssøndag?

#1

Fintdethei! sa for siden:

Kjeder meg.
Kunne gått tur i regnet, men det er for varmt til å ha ullstilongs inni regnbukse , og jeg kan jo ikke gå uten noe under regnbukse?
Kunne gått på treningssenteret, men gidder ikke.
Har sett 2 episoder på NRK og strikket litt og spist sjokolade.

Har store unger som ikke er veldig interessert i å henge med sin mor.

Så hva gjør du en regnværssøndag?


#2

Mex sa for siden:

Setter på noen klesmaskiner og binger serier..


#3

oslo78 sa for siden:

Gått lang tur i regnet. Spilt piona. Tatt bad og lest bok. Blir snart brettspill eller kortspill med familien. Så middag. En serie i kveld tenker jeg.


#4

Elise sa for siden:

Tv, Internett, rydding, vasking. Har en plan om å bytte om på noen rom, det tar vi en dag med dårlig vær. Burde sikkert sortert klesskapet mitt og.

Det går an å gå tur i shorts og regnjakke. :jupp:


#5

annemede sa for siden:

Det går fint uten noe under regnbuksa, evt en tights under?


#6

Dali sa for siden:

Går tur med noe tynt under regnbuksa, evt med en turbuksesom tåler litt vann. Leser, strikker, baker noe, smårydder litt.


#7

veobra sa for siden:

Jeg har en litt blæh regnværsdag. Jeg leser, rydder og planlegger noe vedlikehold ute. Forsøker få med minsten på en tur.


#8

Retz sa for siden:

Gjør stort sett de samme tingene som på en solskinnsøndag, minus å sitte på terrassen. Løpetur, gåtur, lydbok, strikking, lese litt nyheter, tur på lekeplassen med barnebarn de gangene hun er her, lage middag osv.


#9

Chablis sa for siden:

Ligger på sofaen å ser film, ekstremt vondt i beinet i dag så da må jeg ta det med ro.
Mannen maler og sønnen vår er på badeland.

Kjip dag i grunn, jeg er så lei den foten min.


#10

Timar sa for siden:

Jeg har stort sett hørt på lydbok og hjulpet eldste med pakking til sommerleir hittil i dag. Drukket kaffe og spist sjokolade. Nå skal jeg rydde litt i ungenes klær og så skal jeg gå en tur i skogen. Tar både treningstights og skalljakke, så får jeg bli så våt jeg blir.

Må jobbe litt i kveld, forsiktig tilvenning til neste uke. :)


#11

Maverick sa for siden:

Banner over vond rygg, pusler puslespill med fireåringen og prøver å unngå for mye skjermtid for henne, og skriver jobbsøknader. Ain't life grand.


#12

Strå sa for siden:

Akkurat nå for tiden tilbringes en regnværsøndag med å se på VM i snooker, gå/danse tur i en glippe regnet, litt flytterydding og -pakking, samt sette opp besøkskabalen til Mutter'n etter prinsippet "alle skal med".


#13

Nooria sa for siden:

Trener, ser serie, vasker klær og tar noen e-poster.


#14

Strutsen sa for siden:

Minst mulig ender alltid med alt mulig. :gal: Jeg tenker alltid at jeg for en gangs skyld skal gjøre minst mulig og bare sløve på sofaen med en bok eller no`. Ender opp med å gjøre alt mulig annet, slik som å rydde på vaskerom, rydde i skap, brette klær herfra til evigheten osv. Slik som i dag. :ikke ro i ræva:


#15

Input sa for siden:

Det er uaktuelt å være inne en hel dag, så jeg tar på meg tights eller tynn joggebukse under skallbuksa. I dag har jeg dessverre brukt det meste av dagen på å kjøre hjem fra hytta. Nå rydder vi ut av bager, vasker tøybleier og slikt.


#16

Nooria sa for siden:

Høres ut som du har det ryddig i skuffer, skap og boder da. Jeg har for mye ro i ræva, så mitt vaskerom og mine skap er ikke så ryddige.


#17

Embriksmamma sa for siden:

Jeg har vært på tur i 2,5 timer med bikkjer og naboen, hadde ikke hun dratt meg med ut hadde jeg ikke giddet - det striregner.
Så har jeg badet hunder som var gjørmete etter tur - og nå, sløving. Og spising. Har bare 15-åringen hjemme, resten er hos kompis/på hytta. Rart at det er så stille her.


#18

Fintdethei! sa for siden:

Det kan hende jeg blir inne i hele dag. Men skapet til straks tenåringen er nå ryddet, og en hel sekk med klær hadde hun vokst utav. Skal lage lasagne til middag etterpå. Så dagen tusler og går, den. Det kan også hende at jeg plutselig er på vei opp et fjell. Planlegging er jeg dårlig på, gitt.


#19

Røverdatter sa for siden:

Klesvask, rydding, bok og mobilsurfing. Og en del kopper med kaffe.

I tillegg tjuvlytter jeg på Storytel-bøker fra Lillesøsters rom. Hun har storopprydding med ommøblering og full gjennomgang av skuffer og skap der inne.

Nå kommer solen, så jeg vurderer og gå ut i hagen og potte om noen blomster.


#20

Myria sa for siden:

Skifte på sengene, klesvask, sløving i sofaen med TV og strikking.


#21

Strå sa for siden:

Aiaiai, du må vel øve deg på å gjøre ingenting om du virkelig vil gjøre nada av og til.


#22

Syrinx sa for siden:

Regnværssøndag, regnværsdag... Begynner å bli forsynt etter over en mnd med drittvær nå.

Leser oppskrifter på kjeks og kaker jeg heldigvis ikke gidder bake

Leker med hunden mellom bygene

Prøver å holde stemningen oppe for den oversosiale 8-åringen som er forkjøla og derfor må holde seg hjemme


#23

Hyacinth sa for siden:

Jeg hater drittvær og jeg har ikke et hus jeg trives optimalt i, så været virker i stor grad inn på humøret mitt. Selv om jeg prøver å jobbe med det. Så jeg prøver å fylle dagen med aktiviteter som får dagen til å få litt innhold. I dag har det blitt litt rydding, sen frokost, kaffe, lang tur i skogen med hele familien, tidlig middag og nå kaffe igjen. Og da vi kom hjem fra tur, hadde det sluttet å regne. :)


#24

Musemus sa for siden:

Kom hjem fra ferie seint fredag kveld, og har vært til og fra her nå i fire uker. Derfor har jeg vasket huset, og skifta på sengene. Mannen har revet innvendig i garasjen for så å bygge den opp igjen med bedre lagringsplass innvendig. Skikkelig spennende!

Til middag lagde vi broken taco, og nå slang jeg meg i sofaen. Storesøster har sett på skjerm hele dagen og Lillebror er borte på tantebesøk.


#25

millact sa for siden:

Er vi de eneste som har hatt fint vær i dag? Vi har vært på badetur.


#26

Musemus sa for siden:

Kan virke sånn. :knegg:


#27

polarjenta sa for siden:

Nope, nydelig vær her også.


#28

ingling sa for siden:

Har så vidt vært i hagen før regnet kom, ellers har vi gjort minst mulig fornuftig hele dagen, alle sammen. Litt rydding og klesvask og sånt blir det alltid, men mest stillesitting for min del, med serie. Jobb i morgen, så jeg lader. :nemlig: Til vanlig ville vi vasket huset på en sånn dag, men jeg nektet å bruke siste feriedag på det.


#29

Taien sa for siden:

Det regner ikke akkurat her, men er grått.
Jeg tilbringer dagen med å kjøre mellom gamlehuset og nye huset med masse dritt, vasker litt, prøver å få gangvei i stua på nye huset og stresser over at huseier på gamlehuset skal inspisere i kveld. Vi er LANGT bak skjema, fikk en ekstra dag og klarer likevel ikke å komme i mål. Jeg har stresshodepine, vanvittig vonde hofter og rygg og har dårlig samvittighet hver gang jeg setter meg ned.


#30

Wix sa for siden:

Husarbeid, bok, og litt jobb. Ungene er med venner/annen familie.


#31

venla sa for siden:

Det var fint vær i formiddag, så klippet plen og ordna i hagen. Fortsatte å rydde inne og vaske klær når regnet kom. Skal gå en tur i marka i kveld, er så godt med lukta av våt skog.


#32

Matilda sa for siden:

Vi har prioritert å være mest mulig ute de fine dagene vi har hatt i det siste, så i dag har huset fått en sårt tiltrengt vask, vi har spist vafler, stirra i hver vår skjerm, skifta på sengene, og ellers surra rundt. Jeg ville gjerne ha lest eller strikka litt, men har ikke hatt samvittighet til så lange pauser når det er husvask på gang. Sneik meg unna med gitaren en halvtime, det er vel det. Vi burde gått en tur (med gummistøvler og regntøy), men må lage middag. Kanskje etterpå.


#33

apan sa for siden:

Rolig tempo, ryddet, hengt opp bilder, div forefallende.


#34

Stompa sa for siden:

Nydelig her også; vi har grillet, og har sittet på verandaen stort sett hele dagen.


#35

My sa for siden:

Jeg tror ikke jeg har brukt regnbukser siden jeg var barn, bortsett fra på lange fjellturer uten tørkemuligheter. Jeg bare blir våt, også skifter jeg når jeg kommer inn. Har en halvlang, vanntett parkas jeg bruker til og fra jobb, det holder som regel. Hvis det er verre enn det har jeg paraply i tillegg. Men når jeg bare skal gå tur, også hjem igjen etterpå, så bryr jeg meg ikke om at jeg blir våt, som sagt.

Ellers klarer jeg fint å kose meg innendørs med litt av hvert i huset, bok og TV. Men i dag var det fint og veldig varmt fram til ca kl 17. Så i dag har jeg ikke noe å klage over værmessig. Nå får jeg endelig pakket ut etter ferien. Siden vi kom hjem torsdag kveld har det vært for fint vær til at jeg har orket.


#36

millact sa for siden:

Vi skal ut på tur nå.


#37

Malama sa for siden:

Denne har jeg i stor grad brukt på husarbeid. Vaske klær. Brette klær, rydde hus. Og bake kake. Blir vel å fortsette litt i samme stilen utover kvelden antar jeg. Muligens koke en pakke gele og ellers vaske badet. Og komme meg tidelig i seng, ferien er over, i morgen er det jobb. (og bursdag, derav kake)


#38

Hyacinth sa for siden:

Nå har jeg laget ripscurd og pikekyss med ripssaft av eggehvitene som ble til overs. :) Føler meg produktiv. :knegg:


#39

Inagh sa for siden:

Syrommet mitt i kjelleren og regntunge søndager passer sammen som hånd i hanske. :nemlig:


#40

Fintdethei! sa for siden:

Jeg laget lasagne. Har sett flere episoder av en serie til, og strikket litt mer. Også har jeg meldt meg på en time på treningssenteret i morgen. :knegg:


#41

Hyacinth sa for siden:

Skulle ønske du kunne sy et skjørt til meg... Så kunne jeg laget mat til deg. :blafre:


#42

Inagh sa for siden:

Hørtes ut som en veldig fin ordning. :jupp:


#43

Hyacinth sa for siden:

Jepp! :)


#44

Shun sa for siden:

Jeg har begynt på et par votter strikket i et at juvelgarnene og laget søndagsmiddag. Alt akkompagnert av jazz og podkast. Deilig innedag.


#45

Magica sa for siden:

Her begnte det ikke å regne før ca 15 så vi rakk både å være i Hagen og gå en tur i skogen og plukke litt blåbær. Inne har vi vel ikke gjort så mye fornuftig.


#46

Synnemor sa for siden:

Løp knappe 2 mil i morges i usannsynlig pissregn før jeg og yngste satte oss i bilen for å kjøre fra Bergen og hjem til Molde. Besøkte ei venninne som bor litt nord for Bergen på veien. Har venta MYE på fergene og brukt vindusviskerne på full guff hele veien. Venter nå på siste ferga og er SULTEN!!! Hjemme om en knapp time.


#47

Geitrams sa for siden:

Omtrent som alle andre søndager. Vi prøver å komme oss på tur nesten uansett vær, drar på badeland eller andre aktiviteter. Ellers går vaskemaskinen i ett, og jeg sveiper som regel over gulvene på søndagene.


#48

Niobe sa for siden:

Akkurat likt andre søndager. Jeg går/jogger ute alle dager, uansett vær. Jeg går forresten ofte tur uten noe annet enn truse under skallbukse. Hva er galt med det..? Og nå på sommeren kan man fint gå tur og bli litt våt også.


#49

Frøy sa for siden:

Sløv søndag her, men har allikevel fått laget komle til middag, bakt sjokoladekake, strikket og vasket klær.


#50

løve70 sa for siden:

Jeg løper eller går tur med hunden uansett vær. Kan fint gå med skallbukse og kun truse under i regnvær. Ellers blir det som regel også en tur til stallen, lese eller se på serier. Av og til kan jeg også gjerne jobbe litt.


#51

Fløyel sa for siden:

På sofaen eller på syrommet.


#52

amylin sa for siden:

Var en tur på joggetur med en venninne på morgenen, sein frokost med bok og musikk, dro ut for å spise med kjæresten, ryddet litt og så på tv-serie med kjæresten.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.