Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ferie 2021 - hvor reiser man?

#1

Høns sa for siden:

Hva tror vi om sommer 2021 - tilrådelig og mulig å reise utenlands eller norgesferie? Hva tenker dere om sommerferien 2021?


#2

Dali sa for siden:

Planlegger for innenlands og utenlands alternativ. :nemlig: Vi har begynt å vurdere bobilkjøp for å kunne være mest mulig fleksibel.


#3

My sa for siden:

Sveits hvis det er mulig. Det var egentlig planen i år. Evt kombinert med Italia. Og trolig ei uke i Danmark med Dana cup hvis den gjennomføres.

Har ikke tenkt ut noe Norges-alternativ enda.


#4

Retz sa for siden:

Ser for meg noen uker i varmere klima neste år, men reiser ikke utenlands hvis dette øker smitterisikoen. Ikke nok at destinasjonen er klassifisert som grønn, altså. Og bare flyturen umuliggjør rådet om en meter avstand, så dette blir ikke enkelt.


#5

Tallulah sa for siden:

I teorien kjører vi ferien vi hadde planlagt i år, nemlig fire uker i Asia. I praksis ser jeg for meg at det blir en langt mer lokal ferie, også til neste år.


#6

mkj sa for siden:

Planen er nok en gang nord-Italia, men hvis jeg skal gjette så tror jeg ikke det blir noe av. Da blir det nok noen late uker på hytta som i år.


#7

polarjenta sa for siden:

I utgangspunktet er planen den vi hadde i år, så får vi se.


#8

Blå sa for siden:

Jeg ønsker å være optimist og satse på at Spania blir en mulighet igjen til neste år. Og så får vi bare se hva tiden bringer. Jeg bestiller ikke billetter nå. :D


#9

star sa for siden:

Vi planlegger det samme som de forrige 10 årene, Norgesferie.


#10

Heilo sa for siden:

Hvis det er mulig har jeg lyst på interrail i Europa med langt stopp i Spania, samt kanskje innom et bryllup i Portugal. Men jeg tenker vel i likhet med mange at det kanskje ikke kommer til å være realistisk til neste år heller. Staycation er et utmerket alternativ.


#11

007 sa for siden:

Vi kommer ikke til å planlegge noe.
Er vi heldig blir det 2-4 uker i Spania/Italia/Hellas,men jeg tipper det blir Vestlandet neste sommer også.


#12

Selma sa for siden:

Det blir helt sikkert to-tre uker på hytta nordafor. Hvis det er mulig med utenlandsreiser så blir det nok ei uke med sol og bad ett eller annet sted også. Muligens Kroatia eller Frankrike


#13

Blondie sa for siden:

Drømmen er å toge nedover i Europa, men det blir nok noen år til det er mulig. Det finnes mange gode alternativ til ferie i Norge også, så de alternative planene kan være vel så gode.


#14

Neket sa for siden:

I teorien road trip i Junaiten. Men tviler på at det blir en mulighet. Jeg håper bare jeg kan dra et sted med sol og varme. Og så håper jeg det blir mulig å dra til England for å besøke familie.


#15

løve70 sa for siden:

I utgangspunktet var planen tur til Australia med stor-familien. Usikker på om det lar seg gjøre :( Om ikke, satser jeg på at det ihvertfall går an å reise til 'hytta' i Spania.


#16

Drømmedama sa for siden:

Hvis alt er åpent og trygt og vaksinert blir det definitivt interrail. Jeg regner imidlertid ikke med det, så da blir det nok sommerhuset og norgesferie. Aner ikke hva vi skal finne på, helt ærlig er det ingenting som frister sånn veldig.


#17

apan sa for siden:

Vi planlegger ingenting ennå.
Jeg tipper det blir begrensede muligheter. Håper det går an å være på hytta i Sverige neste år. Og så blir det kanskje en ny runde med teltliv med teltet fra i år. Håper også få til en fjelltur.


#18

Chablis sa for siden:

Planen er 2-3 uker på Mauritius. Jeg blir skikkelig lei meg, om det ikke lar seg gjennomføre.


#19

venla sa for siden:

For meg som ikke er avhengig av varme, men fin natur, er det jo enkelt å satse på Norgesferie også beste år. Eventuelt Sverige når det har roet seg der.


#20

liefje sa for siden:

Jeg krysser alt for at det blir mulig å reise igjen til neste år, men kommer ikke til å booke noe for jeg har egentlig ikke troen på at dette er over med det første. Hvis det blir Norgesferie igjen, blir det nok Lofoten.


#21

Anne C sa for siden:

Drømmer om at årets plan med Østerrike og Italia kan gjennomføres neste år. Men planlegger ikke noe. Hvis vi må holde oss i landet håper jeg på Lofoten eller Vesterålen.


#22

Gri sa for siden:

Planen vår for neste sommar har vore USA. Det har vi planlagt og spart til ei hod stund. Vi får sjå om det går... viss det ikkje går håper eg å kunne reise til Kreta, som vi vanlegvis gjer (unntatt i år da).


#23

Syrinx sa for siden:

Tja, si det.

Jeg håper på Hellas eller Spania, men kanskje blir en stuga i nærheten av Hjo (Sveriges vakreste perle) det mest aktuelle. Eller blir det rett og slett Norge igjen da? I så fall håper jeg at broren min og samboeren har kjøpt seg leilighet, slik at vi kan bo oss innpå dem (sona Moss).


#24

Matilda sa for siden:

Vi planlegger ingenting. Planen i år var feriehus i Gøteborgområdet, om mulig tar vi det neste år. Hvis ikke får det bli feriehus i Danmark eller Norge, tenker jeg. Jeg håper det blir mulig å ta en langhelg i London rundt påsketider, vi har nemlig flytta hotellreservasjon til da, men det får vi nå også se på. Vi gjør en ny vurdering rundt juletider, tenker jeg. Uansett har jeg lyst på noen dager på hytta i Nord-Norge, der har vi ikke vært siden mellomste var baby.


#25

Lavender sa for siden:

Vi har lovt barna tre uker sør for Malaga. Selv vil jeg til Sardinia på rundreise. Men jeg kommer ikke til å kjøpe flybilletter på lenge. Norwegian skylder meg fortsatt 6500,- for reiser de kansellere. Vi har ikke hytter tilgjengelig.


#26

LilleT sa for siden:

Vi hadde planlagt for lang ferie rundt omkring i Storbritannia i år. Vi håper å kunne gjennomføre den neste sommer, men regner det som sannsynlig at det blir norgesferie neste sommer også.


#27

ingling sa for siden:

Vi har ikke planlagt det, er akkurat ferdige med årets ferie. :humre: Men det hadde vært fint om vi fikk leid feriehus i Danmark slik vi egentlig skulle i år. Det var uproblematisk å avbestille, så vil tro vi slenger inn en bestilling og ser det an. Jeg og eldste skulle ha vært i London i mai, det står høyt oppe på ønskelisten for henne neste år, så håper vi får til det i mai eller noe sånt. I utgangspunktet har vi det strålende med å feriere hjemme og på vest/nordvestlandet, så det blir bra uansett.


#28

Fløyel sa for siden:

Planlegger ingenting før verden er på stell igjen. Men det er jo lov å håpe, så jeg håper at vi kommer oss til USA neste sommer.


#29

Milfrid sa for siden:

Skulle ønske at både corona og Trump forsvant så jeg kan besøke venninne i USA. Men sannsynligvis blir det vel norgesferie. Det er ikke krise. Egentlig. Feriepenger blir det uansett skrint med neste år. Hilsen 50% permittert siden midten av mars.


#30

Musemus sa for siden:

Til varmen! :vilha::vilha:


#31

Fløyel sa for siden:

Ja, takk.


#32

Myria sa for siden:

Vi planlegger ikke sommerferien før rundt nyttår uansett, men jeg er usikker på hva som skjer neste år. Jeg håper veldig at vi kan gjøre det vi hadde tenkt å gjøre i år, men frykter det blir nok en hjemmesommer. Jeg er også usikker på om vi synes det er verdt å reise om det er lov, men med munnbindpåbud og/eller begrensninger på antall besøkende til turistattraksjoner, restauranter og slikt. Vi må rett og slett se det an.


#33

GeekyGirrrl sa for siden:

Vi planlegger aldri ferie og neste år er så leenge til at jeg klarer ikke se så langt.

Dersom det er kommet en vaksine i sving, kan vi kanskje ta oss en tur ut av landet, men tipper vi uansett holder oss i det våte landskap.. (les Vestland)


#34

millact sa for siden:

Vil tro det er mest sannsynlig med ferie i Norge neste sommer også. Vi tenker på fjelltur kombinert med by, kanskje.


#35

Blånn sa for siden:

Vi drodler om fjellvandring nord i Italia kombinert med opphold på vingård og noe strand.


#36

Karamell sa for siden:

Tipper Norge, og da håper jeg vi kan dra nordover. Eller leie hytte på sørlandet.


#37

Charlie sa for siden:

Har ikke stort håp om å komme langt av gårde, men ønsker meg Japan, og Granka på vinteren.


#38

Molly sa for siden:

Det blir vel Norge neste år også? Utsetter planleggingen til siste liten neste år. ;)


#39

Teflona sa for siden:

Håper på Kreta, men drar ikke dersom det ikke føles mer trygt enn i år. Hvis det blir Norge, har jeg lyst til å dra til Finnmark.


#40

Pasta sa for siden:

Har ikke begynt å tenke på ferien neste år, men håper verden normaliserer seg.


#41

C3PO sa for siden:

Drømmer om opphold i England mesteparten av skoleferien, med fjellturer i Norge før og etter. Vi har leilighet der, så jeg ville antageligvis jobbe de første ukene. Hvis det ikke går, blir det noe som ligner på årets ferie. Mye fjell.


#42

Unicorn sa for siden:

Vi tenker bilferie i Norge, når alle andre nordmenn er i utlandet :knegg:

Og kanskje en uke i varmere strøk med lillebror, om situasjonen tillater det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.