Etter typ bakeri-porsjonering ville det holde med en bløtkake, så vil tro du har rikelig. Vi hadde vel ikke noe særlig mer enn det til 35 pers., og fikk mye rester.
Hvis du gjerne vil ha mer, er det noen som gjerne tar litt frukt, feks litt druer og sånt. Om du har noen som ikke spiser så mye søtt.
Ja, du har ihvertfall nok kaker.
Med eldste så lagde jeg stort firkantet sukkerbrød til marsipankake pluss flere andre kaker.
Denne gangen skal jeg begrense det veldig og vi blir heller ikke like mange.
Hos oss er Oreokake et must blant ungdommen og den blir borte på et øyeblikk.
Lurer på den Friskis sorbetisten fra Hennig Olsen. Hørtes skikkelig godt ut. Noen som har sett den i butikkkjede i Oslo? Må ta en titt.
Du har nok kaker. Jeg ville nok hatt med en ostekake av noe slag, men kun fordi jeg liker å ha en frisk kake i tillegg till det søte, ikke fordi det er for få kaker.
Kun bestilt kake til 16 personer, så det blir ikke rikelig med marsipankake, men alle får smake. Konfirmanten spiser ikke slik kake og jeg vil ikke sitte med slik kake igjen.
Vi kjøpte rett fra fabrikken siden vi bor her. Trodde vi var tidlig ute da vi var der for to uker siden, men de var fryktelig utsolgt. Konfirmanten ønsket sitronsorbet, men det var det tomt for og blir ikke produsert før i september. Det er nok gått mye is i sommer. Ikke så rimelig å kjøpe nesten 5 liter, men man får typer vanlig butikk ikke har.
Den kan jo det, men det blir jo ikke helt det samme. Jeg er ellers enig med deg i at det er litt upraktisk, derfor bad jeg mamma lage kringle... Ostekake er mye lettere på forhånd.
Med mindre du vet at alle elsker nøtter/mandler, ville jeg vurdert bytte ut ut noe av det med nøtter og mandler. Kransekake, suksessterte og iskaka blir jo ganske like greier? Men vet det ikke var det du spurte om.
Jeg har tenkt den tanken, ja. Det blir veldig likt. Kransekaken står allerede i frysen (mor til venninne som har bakt). Iskaken har en annen tilbudt seg å lage (tror ikke hun lager noe annet, iskake kan hun) og suksessterte er det jeg som liker...…….
Min svigerinne spiser ikke gluten eller laktose, så marsipankaken er bestilt uten det. Hun kan også spise sorbet samt kransekake. Tror ikke hun er noe kakemenneske egentlig.
Om det blir mye kake igjen kan det sendes med på skolen. Læreren elsker kake og vil gjerne ha rester etter konfirmasjonene:D
Kan selvsagt bestille det. Evt har jeg en venninne som jeg har bakt til to ganger til konfirmasjoner. Kan spørre henne om hun kan lage noe. Hun sier nok ja.
Jeg tror du kan regne med en del rester, ja. Nå har du 1/3 kake til hver gjest + sjokolade og is.
Ja, det er overvekt av nøtter og sjokolade i variasjon, og alt er ganske "tungt", bortsett fra sorbeten. Bytte noe med fruktsalat, eller en frisk ostekake? Jeg lagde Krem.no sin pasjonsfruktostekake, den var veldig frisk og god. Evt. en fruktsalat, det kan være godt ved siden av iskake.
Men jeg syns du har veldig mye godt på kakebordet altså! Og jeg tror det er ting som faller i smak, så ønsker du ikke å bytte noe så kjører du på. Det ser digg ut.
Takk! Mulig jeg lager en ostekake eller tar noe friskt.
Mammas tante pleide å lage sitronfromasj i bursdagene. Jeg husker enda fra barndommen hvor fantastisk den var. Forsøker kanskje å få tak i akkurat den oppskriften. Det er friskt og godt.
Tror ikke vi er en stor kakefamilie egentlig, så det holder nok. Konfirmanten selv har visst ingen formening heller.
Vi hadde 22 gjester inkludert tre små barn. Jeg bestilte fem kaker, to av dem ganske små og de andre normale, men ikke kjempestore. To fra Pascal (de to små) pluss sjokoladekake, marsipankake og suksesskake fra Baker Hansen. Vi hadde litt rester, men ikke sååå mye. Det var viktig for oss med bra variasjon og kaker som alle likte. Vi sa fra om at kakene ikke skulle være delt opp i sånne (stooore) stykker som de selger hvis man kjøper dem stykkevis. De fleste vil heller ta et mye mindre stykke av flere kaker enn ett kjempestykke.
Du har helt sikkert nok kaker. Fin mix også, likner kakebordene jeg har når jeg har store selskap. Jeg hadde hatt ostekake i tillegg. Erfaringen min er at frukt på fat ikke alltid blir spist(ingen jobb for deg og pent på bordet uansett), oppskåret frukt blir langt oftere spist(litt mer jobb for deg) og aller mest pop er fruktspyd(mest jobb for deg).
Syns heller ikke jeg ofte serfolk spise et eple eller en pære fra et fruktfat når det finnes masse kaker. Hvis jeg skulle hatt frukt på kakebordet ville jeg i så fall hatt druer, oppskåret melon og ananas og evt bær på et fat.
Folk spisser meir kake når dei får noe salt attåt. Det regulerer alt. Men eg er no sånn som et potetgull til medisinsk bruk, f eks med migrene, så for meg er potetgull heilt naturlig på eit kakebord.
Det serveres av dei som servert kakene. Me har pekebuffet på kakene også. Eller me legg masse skeier ved siden av så dei som vil ha tar ei skei så dei vert brukt berre ein gong.