Dixie Diner sa for siden:
Kom over denne oppskriften nå, har ikke prøvd den selv:
1/2 dl lønnesirup
1 dl økologisk melis
1/2 ts ingefær
1/2 ts nellik
1/2 ts kardemomme
1 ts kanel
50 gram smeltet smør
1 middels stort økologisk egg
1/2 ts bakepulver eller natron
Knappe 5 dl siktet speltmel
Rør sirup, melis og krydder til en jevn røre. Rør inn egg og smør.
Bland bakeulver/natron med mel og rør det inn i røren, litt om gangen, til deigen er jevn og myk.
Samle deigen til en kule og legg den på bakepapir på benken. Trill den til en ca. 20 cm lang pølse midt på papiret. Gni kjevlet med siktet spelt og kjevle deigen ca. 2-3 mm tykk. Stikk ut figurer.
Fjern deigen mellom figurene uten å røre på dem, og legg hele papiret på stekeplaten.
Stekes ved 200 grader i 7-8 minutter til fargen er passe.