Neste helg skal jeg ha feiring. Jentelunsj med tapas og bobler :party::party: For å lettere kunne overholde avstandsregelen, har jeg det ikke hjemme, men i et lånt lokale. Det gjør at jeg ikke har tilgang til stekeovn :(
Jeg har god tid i forveien, men ikke på selve dagen. Vi blir i underkant av 20 og jeg har tenkt å servere følgende;
Pastasalat
Tomat og mozzarella salat
Focaccia, rød pesto, aioli
Ost og skinke
Kjøttboller i tomatsaus
Bruschetta
Kyllingspyd
Kake
Noen gode ideer til noe mer jeg kan lage, som kan lages i forveien?
Ellers lurer jeg litt på hvor mye drikke jeg skal beregne :vetikke: Har i utgangspunktet invitert fra 14-20, men det kan jo fort bli til at noen blir lengre....
Jeg har ca en flaske bobler per pers og tenkte å kjøpe noe rødvin også (har selvsag alkohlfritt også, samt boblevann)
Alt ser superbra ut men hører ikke ovnsstekte poteter liksom med?
Blir kanskje vanskelig å holde varmt da. Men kan du ikke få en venninne til å lage det og ta med, siden du sikkert er veldig opptatt på den tiden. :)
Foccacia smaker vel best dag 1 :gruble:
Henger i tråden din for jeg skal lage tapas til konfirmasjon og vil lage mest mulig av maten dagen før. Har allerede fryst ned masse vårruller.
Sukkerertene blir gode hvis dei får 30 sek i kokande vatn, så rask nedkjøling.
La rekene ligge litt i dressingen ein times tid før du blandar salaten. Det same gjeld nudlane. Dei kokar ein som det står på pakken, kjøler raskt ned og lar renne av og la dei så stå ei stund med litt dressing blanda i.