Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Knust vask

#1

dutte sa for siden:

Noe falt ned fra baderomsskapet og klarte å knuse vasken under- selvsagt. Har noen erfaring med at forsikring kan dekke dette ? Må ha nytt møblel, samt montering- sånne ting passer aldri.


#2

Adrienne sa for siden:

Det kommer litt an på hvilken type innboforsikring du har, men de beste dekningene skal kunne dekke uhell i hjemmet, men ikke alle gjør det.


#3

007 sa for siden:

Hos oss ble egenandelen dyrere enn servanten.
Vi trengte kun ny servant, ikke nytt møbel. Mannen monterte den selv, det var lettere enn han trodde.


#4

dutte sa for siden:

Må ikke dette gjøres av rørlegger?


#5

007 sa for siden:

Nei.
Nå er jeg litt på tynn is her, det var mannen som gjorde jobben, men han trengte ingen spesialverktøy. Han snakket med rørlegger på forhånd, og fikk grønt lys for at dette var noe en kunne fikse selv.


#6

Agent Scully sa for siden:

Nyere oppsett har slike stoppekraner direkte montert på de bevegelige rørene, og da tenker jeg det er grei(ere) skuring.

Viktig å referere til nøyaktig hva som skjedde; "Shampo datt ut av skap plutselig og laget hakk" vs "ungen kastet shampoflasken veggimellom og laget hakk" vs "oldefargjest (95) på besøk glapp shampoflasken ved et uhell" kan trigge vidt forskjellige forsikringer henholdsvis.


#7

Bokormen sa for siden:

Med fare for å kapre tråden.. hvordan fikk dere løsnet selve vasken fra møbelet? Vi har nemlig et utmerket skap, men vasken er flatbunnet og later til å nesten ha helling vekk fra sluket.. :gal:


#8

007 sa for siden:

Vår vask var limt i møbelet Med silikon, så den måtte «skjæres» løs med tapetkniv og så kunne den løftes opp og vekk. Deretter måtte gammel lim skrapes av, ny legges på og ny vask løftes på plass.

Vi har nytt hus og sånne stoppeskrukraner som Scullu nevner, sier mannen.


#9

dutte sa for siden:

Komplikasjoner. Når vi skulle skru løs den gamle vasken ser vi at den gamle vasken er feilmontert, og at en mutter sitter skjevt, og dermed så ryker en kran under der og vi må tilkalle rørleggervakt :dåne:

Hvordan stiller dette seg forsikringsmessig ? Dette må gå på byggforsikring?

Blir skikkelig glad hvis noen vet. Rørleggeren som kom så med en gang at den var feilmontert fra før(altså ikke oss), og skriver det i sin rapport som skal leveres til forsikringsselskap.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.