Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ansiktsmaske for fet hud

#1

Cumulus sa for siden:

Datteren på 13 har fått oppheng på å ta ansiktsmaske. Og hun leser ikke på pakken før hun kjøper inn, så hun kjøper jo alle mulige typer. Hun har fet hud og en del kviser, og jeg har prøvd på en forsiktig måte å si at det er lurt å kjøpe hudpleieprodukter for riktig hudtype. Det vil hun ikke høre på. Jeg har sett på maskene hun kjøper at de fleste skal tilføre huden fuktighet. Er ikke det veldig dumt når man har fet hud? Blir ikke huden da egentlig bare verre?


#2

Madicken sa for siden:

Hun bør vel heller bruke en maske som renser framfor en som fukter, skulle man tro.


#3

Cauchy sa for siden:

Slik jeg har forstått det kan fukt være bra for fet hud, men ikke fett.


#4

Vianne Rocher sa for siden:

Ja. Det kommer jo veldig an på hvilken hud man har. Man kan ha tørr hud samtidig som at den er fet og da har man bruk for fukt. Det er vel mer fete kremer og masker hun bør unngå.
Helt ærlig så er min erfaring at sånne masker har null effekt. Det eneste som fungerer for min hud er gode produkter og følge et regime med hudpleie.


#5

Chablis sa for siden:

Jeg har fet men tørr hud, kjøper ansiktsmaske med fukt og huden blir så mye bedre etterpå.


#6

My sa for siden:

Det trenger ikke være noe problem med masker som tilfører fuktighet, men det finnes mange masker som skal ha rensende og mattende egenskaper for fet og uren hud. Om de holder det de lover vet jeg ikke da, min datter har sikkert vært igjennom de fleste, jeg kan spørre henne om det er en spesiell type hun anbefaler.


#7

Lavender sa for siden:

Min bruker vask, tonic og fukt for ung kombinasjonshud, det har hjulpet. I tillegg elsker hun masker, jeg har ikke helt kontroll på hva hun bruker. Men vet at hun bruker Origins kullmaske som vi deler, den er harmløs.


#8

Milfrid sa for siden:

Man vet man er preget av korona-situasjonen når man leser «ansiktsmaske for fer hund» og tenker at det får være måte på å være bekymret for viruset. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.