Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

Eia sa for siden:

God morgen! Terrassefrokost ferdig, nå kaffe. Om en times tid sykler jeg til strandtreff med venninne.

Foreløpig er det overskyet, men nær 20 grader ute og stigende - tror det blir bra uansett, jeg. :jupp:


#3

Blånn sa for siden:

God morgen! I dag satser jeg på at værmeldingen har rett slik at planen for dagen er å innta vannrett form på verandaen.


#4

Blondie sa for siden:

Episk morgen. :himler: Jeg har en ... høylydt nabo, som ikke ser på åpne vinduer og folk på gata som noen hindring. En ting er på kveld og natt, men å få servert det praktisk talt på brødskiva er litt vel intimt. Hyggelig at de koser seg, da. :knegg:


#5

star sa for siden:

Vi skal på shopping i dag, dress til konfirmanten. Og til yngste.


#6

Selma sa for siden:

Overskyet, men deilig temperatur. Jeg har vært på spinning og innom et hagesenter allerede, så nå litt tidlig lunsj i hagen før litt hagefiksing


#7

Tjorven sa for siden:

Vi er fremdeles på hyttetur i godt, men ikke fantastisk vær. Jeg føler meg som en veldig snill kone som lar mannen spille en full runde golf mens jeg er «stuck» på hytta med tre mellomfornøyde tenåringer. Vel, vel. I morgen skal vi tilbake til Oslo.


#8

Fersken sa for siden:

Det pøsregner og det er et veldig lavt skydekke. Vet ikke helt hva vi skal finne på i dag. Satser på at det blir opphold utover dagen.


#9

Heilo sa for siden:

Jeg har akkurat spist hyttelunsj etter en kjempefin telttur til et vann i nærheten. Føles som om feriedrømmen endelig gikk i oopfyllelse (selv om ferien var over på mandag).


#10

Blånn sa for siden:

Fasit så langt denne lørdagen, noe tid vannrett, flere timer jobbing ute i sola. Timeplanene er så godt som klare. Og så må jeg bare legge dem inn i nytt system etterpå.


#11

millact sa for siden:

Yngste og jeg har vært på dagstur til en hytte i indre Agder til kollega. Kjempefin dag! Masse bading og grilling. Nydelig sommerdag med varme og sol.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.