Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

vixen sa for siden:

Morgenkaffe ute i sola. Har en uke til med ferie og det kjenner jeg er helt ok. Mannen drar til oslo på jobb idag og blir borte en uke. Størsten skal ha sin første seriekamp og kanskje vi drar en tur til hytta. Ellers bare forberede oss på hverdag, rydde litt og se hva som mangler av klær og utstyr til høsten.


#3

millact sa for siden:

Hengekøyetur i kveld med venner. Tenker det blir fint.

Ingen planer i dag.


#4

star sa for siden:

Tror jeg må sette meg ned å lage liste over hva som må gjøres og hva som må handles til konfirmasjonen.


#5

Eia sa for siden:

God formiddag! Tidlig frokost (til oss å være), og så ut på kombinert topp- og blåbærtur. Voldsomt med insekter i skogen, men det ble da 3 liter på kort tid. Det er MASSEVIS av blåbær ute nå, tror nok det blir en tur til i løpet av uka. :jupp:

Nå skal jeg straks på ny kombotur, nemlig grønnsakshøsting på andelsgården til søndagsmiddagen, kombinert med en dukkert på den nærliggende stranda. Livet kunne vært verre. :zen:


#6

Timar sa for siden:

Jeg våknet i en hengekøye i skogen sammen med 3/4 av familien og flere naboer. Nå har vi sanket hjem sistemann i flokken som har vært en uke på sjøleir og er brun, blid og temmelig sliten :humre:

Det blir klesvask, sol og kanskje en tur i dag. Søndag! 💕


#7

Blånn sa for siden:

Litt jobbing i dag også. Jeg leker i nytt skoleadministrativt system. Var på kurs i februar... De resterende kursene ble avlyst.

Ellers har jeg høstet inn fra pallekarmen min. 10-12 reddikker, 10-12 sukkererter og noe salat. Grønne fingre jeg? :knegg: Nå er planen å gå en tur i skogen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.