Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Regulerbare hagestoler

#1

Hyacinth sa for siden:

Vi har hatt noen regulerbare stoler i minst 15, kanskje nesten 20 år. Jeg elsker dem. De er utrolig gode å sitte i, og de er i mørkegrå plast, men utrolig solide og de ser faktisk tilnærmet nye ut. Det siste året har mannen likevel klart å knekke tre av fire, så de lider trolig av materialtretthet, og det er i tilfelle ikke rart.

Jeg vil ha nye. Helst like, men det finner jeg nok ikke. Ser at mye av det som er regulerbart er av metall. Jeg synes ofte armlener i metall er ubehagelig. Iallfall på de stolene jeg har prøvd hos andre. De må kunne brukes både til å sole seg og til å spise og drikke kaffe i.

Finnes det gode, men likevel nette regulerbare stoler? Og kanskje et sted det er salg nå?


#2

millact sa for siden:

Jysk har mye fint. Start der.



#4

Pesten sa for siden:

Vi fant 2 stoler med skammel på Obs bygg av alle plasser. Brukes masse. Og vurderer å sette de inn i stua til vinteren.



#6

Hyacinth sa for siden:

Hvordan er sånne Baden baden-stoler å bruke til annet enn soling? Kan man bruke dem til spisestoler? Hva med puter? Det ser vel litt rart ut med vanlige puter i de lange stolene?


#7

Lhi-My sa for siden:

Jeg har to Baden-baden og jeg synes de er gode å halvveis ligge i, men slett ikke å sitte relativt oppreist i.

Jeg har sammenleggbare stoler i metall fra Europris. De fungerer fint, synes jeg. De tar liten plass sammenslått og har grei sittekomfort. Vi har nokså tjukke puter fra Jysk til.


#8

Hyacinth sa for siden:

Takk!

Kanskje vi skal kjøpe to sånne til å sitte i og to Baden Baden? Hm. Må tenke. Har ikke akkurat ubegrenset med lagringplass. Hvordan er Baden uten puter?


#9

Hyacinth sa for siden:

Det jeg elsker med de vi har er nettopp allsidigheten. De brukes til soling og kaffe. Og middag. Og er utrolig komfortable, og pene til plast å være.

Nå lo jeg så jeg tisset på meg her, for mannen, som satt i den knekte stolen her nå, ramla i bakken med et brak. Tredje stol på dynga. :haha:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.