Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Rens av oppvaskmaskin som ikke stinker

#1

IzziCreo sa for siden:

Nå har jeg forsøkt Sun og en eller annen flaskedings jeg satt opp ned i maskinen (Finish kanskje?), og selv om sistnevnte luktet hakket bedre, så lukter begge skikkelig høgg. Og det hadde vært greit, hvis jeg kunne kjørt et program til etterpå som fjernet den grusomme lukten, men det tar mange runder og setter seg også i den rene oppvasken.

Tips anyone?! :blafre:


#2

Palmen sa for siden:

Sitronsyre. Pulverpose, du finner den i bakeavdelingen. Hell i det du vanligvis har pulver og kjør en toM maskin.

(Mave og Adri: jupp. Husmor)


#3

IzziCreo sa for siden:

Det skal jeg kjøpe! Leste om å legge en halv sitron i maskinen også. Mulig det gir samme nytten, men hvis du har god erfaring med pulveret så kjøper jeg en sånn :nemlig:

Den nye maskinen sier nemlig i fra når den vil renses, så da må jeg vel gjøre det da :knegg:



#5

IzziCreo sa for siden:

Gaaah, glemte sitronsyre i butikken i dag, men natron har jeg. Ikke eddik da. Jeg har et særs anstrengt forhold til eddik. Det lukter så vondt (dere ser nok et mønster her :knegg: )... Jaja, det er ingen hast med maskinen sånn egentlig. Jeg renset den for en mnd tid siden, men tydelig så er den av den kravstore sorten siden den ber om det igjen :nemlig:



#7

Strå sa for siden:

Jeg visste ikke en gang at man må bruke rensemiddel i en oppVASKmaskin. Men seriøst, underforum husMORskolen? :dukker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.